Prídite, nakúpte a vyhrajte. 3D ultra HD televízor Samsung, Xbox One + Kinect, tablet a viac ako stovka ďalších cien. To všetko na vás čaká v Bory Mall!

vitazny_februar_bory_mall

Vďaka nákupom v Bory Mall môžete byť vo februári víťazom. Získať hodnotné ceny je pritom veľmi jednoduché. Stačí, ak od 9. februára do 8. marca dvakrát navštívite nákupné centrum pre celú rodinu, nakúpite vždy aspoň za 10 Eur a ste v hre! . Aby ste boli zaradení do žrebovania stačí keď získate len dve pečiatky, ktoré dostanete na informačnom centre na prízemí, výmenou za vaše prinesené bločky. Hraciu kartu doplníte kontaktnými údajmi a lákavé ceny môžu byť vaše. Svoju šancu na skvelú výhru zvyšujete ľubovoľným množstvom odovzdaných kupónov. Žrebovanie výhercov sa bude konať priamo na MDŽ, 8. marca o 18.00 h na námestí v Bory Mall.

Skupina Fragile

Valentín nielen pre zaľúbených!
Deň všetkých zaľúbených sa blíži a v Bory Mall ho môžete osláviť naozaj rozprávkovo. Romantický víkend v nákupnom centre začne už tento piatok, 13. februára. Nakupovanie sa zmení na zábavu a vášeň. Pripravený je tanečný Latino workshop, ktorý vás naučí ako vrtieť bokmi a byť kráľovnou či kráľom tanečného parketu. Dámy si navyše odnesú voňavú ružu od džentlmenov v obleku.

Sobotný Valentín bude romantický a zároveň čarovný. Kúzelník Talostan pričaruje lásku pre každého návštevníka a či v nej budete mať šťastie, sa dozviete od zamilovaných veštíc, ktoré vám vyveštia budúcnosť. Romantickú atmosféru doplní jedinečná skupina Fragile so svojimi piesňami a jazda na koči so živými koňmi. Zábava však čaká aj na deti. Skvelé vystúpenie Love Dance by Lejdy Mel doplní sprievodný program pre deti ako maľovanie na tvár, tvorivé dielne a veľa ďalších atrakcií i darčekov. Tešíme sa na vás!

TK_Spektrum_bory_mall
TK Spektrum

Viac informácií: www.borymall.sk

PR správa



.
Toto je čítané

Aj obce na Záhorí musia rozhodnúť o budúcnosti malotriedok

Obce s najmenšími základnými školami čaká dôležité rozhodnutie. Takzvané malotriedky v súčasnosti…

BM Salon EV