Od 1.4.2015 sú povinne medzi nimi aj: Lekári, reklamné agentúry, prevádzky športových zariadení, opravovne, taxislužby, cestovné a personálne agentúry, poisťovacie, právne, auditorské , veterinárne, prekladateľské, poradenské, účtovnícke, ubytovacie, špecializované a ďalšie služby uvedené v zozname, ktorý je dostupný TU.

Podnikatelia sa môžu rozhodnúť či použiť elektronickú registračnú pokladnicu (ERP), ktorá je jednoduchá na obsluhu a má nízke náklady na tlač účteniek alebo aplikáciu finančnej správy VRP.

Nevýhodami použitia VRP sú vysoké náklady na tlač dokladov (je možné ušetriť stovky EUR), nutnosť mať počítač (tablet, smartfón), tlačiareň a dostupný internet. Všetky nevýhody sú popísané v tomto porovnaní.

Pre všetkých, ktorý sa rozhodnú pre kúpu pokladnice prinášajú 123pokladnice.sk 20 EUR kupón platný na kúpu akejkoľvek pokladnice z radu ELCOM EURO.

zlavovy_kod_zahori_123pokladnice

Všetkým, ktorý majú starú pokladnicu a chcú ju vymeniť za novú prinášajú 123pokladnice.sk od 1.2.2015 do 30.6.2015 šrotovné na pokladnice až do výšky 100 EUR. Podmienky šrotovného sú dostupné TU.

vymen_staru_za_novu

Profesionálne služby v oblasti pokladničných, ekonomických a reštauračných riešení Vám už 5 rokov prináša spoločnosť Aureus Services Malacky. Viac informácií nájdete na www.123pokladnice.sk.

PR správa


.
Toto je čítané

Primátor Gbiel Martin Jahodka o novinkách a plánovaných aktivitách v meste

Redakcia mesačníka Gbelan navštívila primátora mesta Gbely Martina Jahodku, aby im odpovedal…

BM Salon EV