Začiatkom roka 2014 ste ju mohli vidieť v jednom z dielov Rodinných prípadov. O niečo neskôr sa objavila v jednej časti Búrlivého vína, kde sa predstavila ako namosúrená zdravotná sestrička. Boli to jej prvé „veľké filmovačky“ a prvé skúsenosti s takýmto niečím. Je veľmi rada, že dostala od boha takúto príležitosť. Svoj herecký talent využíva i v Záhoráckom divadle, kde účinkuje ako herečka a hudobníčka v predstaveniach ako Lýsystrata – vzbura žen alebo Osudy jedného vinára.

spevacka_senicanka_viera_sustekova
Foto: Michal Ovečka

 

Sama hovorí, že natáčanie pred kamerami bolo veľmi náročné. Hlavne zapamätať si texty, nakoľko sa počas nakrúcania dosť menili, vydať zo seba to najlepšie a hlavne zostať prirodzeným. Čo sa jej určite podarilo.

Na záver roka 2014 ju oslovili na natáčanie v novom najúspešnejšom seriáli Divoké Kone v ďalšej komerčnej televízii. Zahrala si opäť zdravotnú sestričku, tentokrát však citlivú a plnú lásky. Na otázku, či ju viac baví herectvo alebo spev odpovedala, že prioritou je určite spev, ale herectvo ju tiež napĺňa a baví. Poznáva nových ľudí, nové zážitky a skúsenosti.

spevacka_viera_sustekova_senicanka
Foto: Martin Filip

 


.
Toto je čítané

V Rohožníku nahlásili bodné poranenia u viacerých osôb, jeden muž je mŕtvy

Aktualizované (28.4.) → V bytovom dome v Rohožníku v okrese Malacky nahlásili…

Lakovanie a Pieskovanie