V sobotu 26.06.2010 od 09:00 sa v Zámockom parku na hádzanárskom ihrisku uskutoční obľúbená akcia všetkých priaznivcov športu, bývalých aj terajších športovcov a v poslednej dobe aj širšej verejnosti – 12. ročník TURNAJA GENERÁCIÍ.

Podujatie je očakávané najmä všetkými ročníkmi hádzanárov, ktorí si v priateľskom turnaji zmerajú svojho športového ducha a v tradične dobrej atmosfére si spolu zahrajú hádzanú. Zároveň ide aj o akúsi spomienku na minulosť a každoročné stretnutie na nezabudnuteľnom ihrisku v Zámockom parku.

Na turnaji si spolu zahrajú viaceré tými zložené zo starších aj mladších ročníkov odchovancov TJ Strojár Malacky a predstavia sa Vám i naši najmladší v priateľskom zápase v mini hádzanej chlapcov aj dievčat.

Počas dňa zavítajú na podujatie aj naši medailoví odchovanci, momentálne hrajúci najvyššiu slovenskú ligu.

O uvoľnenú atmosféru sa postará živá rocková hudba ( 18.00 – 23.00 hod.) a na svoje si prídu aj labužníci – gastronomický zážitok zabezpečí hádzanársky bufet, ktorý ponúkne guláš, pečienky, špeciality z rýb atď. Výťažok poputuje na podporu a rozvoj malackej hádzanej, ktorá sa, ako dúfame, dostáva do fázy renesancie. Každá podpora je prínosom, za ktorý budeme vďační všetkým fanúšikom a našim sponzorom.

Dušan Frýbert


.
Toto je čítané

Na Mierovom námestí v Malackách vyrastie mestská lúka

Menej prachu, znižovanie teploty, zadržiavanie vlhkosti priamo na mieste a mestské lúky…

3D filamenty 2023