A ako prebiehala naša marcová„ premena“ (24.3.). Tentokrát mala šťastie p. Michaela Danielová zo Skalice. Je matkou jednej dcérky a k jej najväčším záľubám patrí cyklistika, výlety do prírody a pečenie koláčov.

rezervovane_pre_zeny_max_skalica

Začali sme , ako vždy, rannou „ poradou“ , ale tentokrát v kaviarni v kaviarni GALLERY café, kde sme si dali výbornú kávu .Znova sme si naplánovali celý deň tak, aby ten „ jej „ deň prebiehal podľa vopred naplánovaného časového harmonogramu a bez stresov. Po porade sme pokračovali ďaľšou úlohou, ktorou bol výber oblečenia na prevádzke s módnym oblečením – GATE. Skúsení a milí personál nám veľmi odborne poradil a tak sme poskúšali viaceré outfity, aby p. Michaele čo najviac svedčali. Prevádzka sa nachádza na prízemí obchodného centra.

Pred odchodom do relaxu mala p. Michaela obed na prevádzke „ Domáca kuchyňa“ kde ju čakal chutný obed: Hrachová polievka s párkom, vyprážané naložené kuracie vykostené stehno, zemiaková kaša a šalát.Výborne to všetko chutilo
Presne na 12.00 hod. sme potom odišli do Hotela Sv. Ludmila. Na p.Michaelu už čakal príjemní personál z Relaxačného centra, „božský„ kľud a oddych vo vírivke…wow! RELAXAČNÉ CENTRUM okrem sáun a vírivky poskytuje rôzne druhy masáží, liečivé terapie  pomocou farieb a  vôní , možnosť vytvoriť si svoj osobný parfum. V RELAX CENTRE máte možnosť vyskúšať si aj thajské intuitívne masáže.

Po relaxe sa p.Michaela zverila do rúk kaderníčke , p.Švorcovej ,majiteľke Kadernictva GOŠA. P. Michaela mala polodlhé, výrazne zničené vlasy, ktoré jej kaderníčka ostrihala dosť nakrátko a nechala sa nahovoriť aj na poriadnu zmenu – asymetriu, ktorá jej naozaj pristala.

Našu dámu potom čakala kozmetická poradkyňa a vizážistka p. Anna Petráková, ktorá pracuje s kozmetickými prípravkami spoločnosti AVON. Pani Anna pleť najskôr vyčistila , naniesla výživnú , zlupovaciu masku.P. Michaela mala pleť v dobrej kvalite a vizážistka Anna zvolila jemné, denné líčenie. Akciu už tradične fotografovala Bc.Sonka Postová, ktorá okrem množstva iných záľub má rada aj fotografovanie. Pani Michaelu si vždy „nastajlovala“, aby sa fotky sa vydarili.

Už tradične dostáva vybraná dáma darčeky aj od našich prevádzok.
Marcovú „ premenu“ podporili tieto prevádzky: ŠPERK Holíč – krásne náušnice s ružovým kamienkom, DOMOSS – EURONICS – filtračná kanvica na vodu, 1.Day – 3 l 100% – nej ovocnej šťavy Fruxi, bonboniéra + minerálky, AVON – kozmetický balíček, SOLÁRIUM – poukaz do solária

Všetkým , ktorí sa akcie „Rezervované pre ženy“ zúčastnili ako partneri akcie a poskytli oblečenie , obuv , doplnky  a darčeky, veľmi pekne touto cestou ďakujem. Tento skvelý deň by sa totiž bez nich neuskutočnil. Sú to: GATE, Hotel Sv.Ludmila****, GALLERY café, DOMOSS – EURONICS, SWAN, 1.Day Pizzéria PACCHIA, Záhorí.sk- správy z vašej ulice,mesačník ProZáhorí, Kaderníctvo GOŠA, Anna Petráková – spoločnosť AVON a fotografka Bc. Soňa Postová.

Pani Michaela bola veľmi rada, že sa marcovej premeny zúčastnila a cítila sa v tento deň naozaj príjemne..Deň nám neuveriteľne rýchlo ubiehal a tak sme všetci spokojní odchádzali navečer domov. Verím, že s nami prežila pekný deň, na ktorý bude rada spomínať. Výsledok posúďte sami.

Daniela Takáčová

Záhorí.sk je mediálny partner podujatí v ZOC MAX Skalica.


.
Toto je čítané

V Rohožníku nahlásili bodné poranenia u viacerých osôb, jeden muž je mŕtvy

V bytovom dome v Rohožníku v okrese Malacky nahlásili bodné poranenia u…

Trnavské rádio Tak akorát 2024