Bory_mall_Humanic_cover

Nákupno-zábavné centrum Bory Mall opäť pripravuje pre svojich návštevníkov atraktívny víkendový program pre celú rodinu. Malých Borcov čakajú súťaže v bicyklovaní, kde sa hravou formou okrem iného naučia, ako sa dá vyrobiť elektrická energia pomocou šliapania na bicykli a rozsvietiť tak povedzme žiarovku. Za bicyklovanie ich bude čakať aj sladká odmena – šliapaním do pedálov si budú môcť sami pripraviť cukrovú vatu! Samozrejme, nebudú chýbať pekné ceny a veľa zábavy.

Filip Polc - Portrait

Fenomenálny Filip Polc bude jazdiť po nákupnom centre Bory Mall!
Slovenský cyklo talent Filip Polc sa už 10 rokov venuje zjazdu na horských bicykloch a jeho špecialitou sú šialené zjazdy mestom po úzkych uličkách a strmých schodoch v rýchlosti až 60 km/h! Mladý biker to pekne rozbalí už tento víkend 18. a 19. apríla v nákupno-zábavnom centre Bory Mall v rámci špeciálnej exhibície jazdy na horskom bicykli na trati Pump track! Selfie s ním či podpis môžete neskôr získať počas autogramiády po jeho vystúpení.

Okrem toho, len tento víkend 18. a 19. apríla na vás čakajú fantastické zľavy! Pripravený je obrovský výber topánok, jarné kolekcie aj ponuka pre deti. A to ani zďaleka nie je všetko. Ak ste si nenašli kupóny na zľavy vo vašich schránkach, nájdete ich TU alebo si ich vyzdvihnite priamo v Bory Mall.

Sprievodné akcie a súťaže pre deti, skvelý program a nákupy, ktoré potešia aj vašu peňaženku. Užite si rodinný víkend v Bory Mall!



PR správa


.
Toto je čítané

Diaľnica D2 v smere do Bratislavy je pri Kútoch prejazdná len v jednom pruhu

Diaľnica D2 je od pondelka (29.4.) 10.00 h v smere do Bratislavy…

3D filamenty 2023