Bytový dom FONTÁNA ponúka nové byty a obchodné priestory v centre obce Moravský Svätý Ján. Nový bytový dom bude tvoriť novú dominantu obce s neskutočným výhľadom na západ slnka. Bytový dom FONTÁNA prinesie 20 bytov v rôznych výmerách od jednoizbových bytov až po luxusné štvorizbovové byty s terasou. Komplex je rozdelený na dva bloky a jeho súčaťou budú aj 4 obchodné priestory.

bytovy_dom_fontana_moravsky_svaty_jan3

Bytový dom FONTÁNA prináša atraktívne a dostupné bývanie už od 35 500 eur. Byty sú vybavené v štandarde, súčasťou ktorého budú exteriérové a interiérové dvere, laminátové podlahy, obklady, dlažby a sanita kúpeľní. Ku každému bytu je parkovacie miesto a pivničná kobka.

Ďalej: Vyberte si svoj nový byt

 

[info]Stretnutie záujemcov o byty v polyfunkčnom dome FONTÁNA sa uskutoční v stredu 29.4. o 19:00 hodine na obecnom úrade v Moravskom Svätom Jáne ( KINOSÁLA ).[/info]

Bytový dom FONTÁNA profituje zo svojej polohy v absolútnom centre obce Moravský Svätý Ján. Jeho obyvatelia majú na dosah kultúrne stánky, reštaurácie, medicínske služby, športoviská, vzdelávacie inštitúcie od materskej až po základnú školu. Autobusová zastávka je priamo ped bytovým domom a železničná stanica len 15 minút chôdzou.

[one_third]DO 5 MINÚT PEŠO
Potraviny, Drogéria
Materská škola
Zdravotné stredisko
Obecný úrad, Kultúrny dom
Kaviareň, Reštaurácia, Cukráreň
Kostol[/one_third] [one_third]DO 10 MINÚT PEŠO
Základná škola
Základná umelecká škola
Fitness Centrum
Futbalové ihrisko
Tenisové kurty
Reštaurácia Per Tutti[/one_third] [one_third_last]D0 15 MINÚT AUTOM
Rakúska obec Hohenau
Mesto Šaštín-Stráže
Mesto Malacky
Česká obec Lanžhot
Diaľnica smer Bratislava a Praha[/one_third_last]

 

Partnerstvo prináša prosperitu a záruky. UniCredit Bank vám ako finančný partner  developerského projektu ponúka špeciálne zvýhodnené podmienky pri kúpe vysnívaného bývania. V spolupráci s vybraným projektom bytového domu FONTÁNA vám ponúkame hypoúver na kúpu bytu vo výstavbe. UniCredit Bank Vám ako finančný partner developérskeho projektu ponúka financovanie Vášho nového bytu až do výšky 100% ceny bytu.


.
Toto je čítané

Grantový program Sadíme budúcnosť je opäť otvorený

Chýbajú vo vašom okolí aleje, remízky či ovocný sad? Grantový program Sadíme…

Trnavské rádio Tak akorát 2024