Poznáte ten pocit keď máte „zálusk” na niečo chutné, čo by ste si dali na obed. Túto túžbu sme zdieľali každý deň s Vami, našimi návštevníkmi, a preto sme sa rozhodli vytvoriť portál, ktorý Vám uľahčí odpoveď na otázku – kde obedovať. Pre Vás vyberáme reštaurácie, ktoré ponúkajú denné menu rôzneho druhu.” takto predstavuje svoj nový projekt trojica autorov Frederik Ravas, Ján Májka a Martia Serátor.

Foto: freefoodphotos.com
Foto: freefoodphotos.com

Začínajú na Záhorí ale expandovať chcú po celom Slovensku
Nápad na nový web prišiel v čase, keď u nás najväčší portál s obedovým menu Obedovat.sk prešiel pod globálneho hráča a prestal ponúkať obedové menu v menších mestách a na dedinách. Po získaní dostatočného počtu reštaurácií v najbližšom okolí prebehne expandovanie do ďalších miest. Jedným z cieľov, je mať reštaurácie pod svojou hlavičkou po celom Slovensku.

Mobilná aplikácia
ProMenu.sk Vám prinášame aplikáciu na ktorej je veľmi jednoduché vyhľadať svoje denné obedové menu podľa mesta, názvu reštaurácie alebo podľa polohy. Aplikácia pre mobilné telefóny a tablety Apple vznikla taktiež na Záhorí. Stojí za ňou Holíčan Adam Studenič. Čoskoro pribudne aj aplikácia pre Android.

promenu_aplikacia

Reštaurácie môžu vyskúšať ProMenu.sk zadarmo
Reštaurácia je pánom svojho profilu. Vytvára si vlastný obsah, denné menu, informácie o svojej prevádzke a mnoho iného. Vyskúšajte si ProMenu.sk v balíku ŠTART na 3 mesiace zadarmo.

Autori projektu sľubujú pravidelné rozširovanie ponuky. Okrem iného sa môžete tešiť aj na články v rámci zdravého životného štýlu, gastronómií a mnoho iného.

ProMenu.sk: Nájdi si svoj obed na Záhorí!

Nenašli ste v ProMenu.sk svoju obľubenú reštauráciu?
Tak neváhajte a informujte čašníka v reštaurácií o novom portále.

 


.
Toto je čítané

Dve osoby zasiahol na stanici v Malackách elektrický prúd, zranili sa

Dve neplnoleté osoby zasiahol v piatok (26. 4.) na železničnej stanici v…

Lakovanie a Pieskovanie