Nové multikino CINEMAX v Bory Mall predstavuje skutočnú špičku vo svete kinozábavy. Najmodernejšia technika, viac komfortu, pohyblivé kreslá i VIP zónu, kde si premietanie skutočne užijete. V Bory Mall začíname už 11. júna.

bory_kino_BoryMall_IMAX_cinemax
Vadilo vám, že sedenie v kine pripomínalo skôr súboj o to, či si nohy vystriete vy alebo váš sused, ktorý má k vám bližšie, než by ste si možno želali? Sedenie v novom multikine CINEMAX bude iné, diváci budú mať na nohy väčší priestor a teda aj viac komfortu. Chcete viac? Užite si premietanie vo VIP LOUNGE a predveďte sa tak pred frajerkou či priateľmi. Samostatný vstup, žiadne vystávanie radu na lístky vďaka vlastnej pokladni, vlastná kaviareň, extra pohodlné kreslá s obrovským priestorom. Čerešničkou na torte je možnosť objednať si občerstvenie prostredníctvom tabletu, ktorý budete mať ako VIP hosť poruke, samozrejme s donáškou do sály.

Multikino s IMAX kinosálou
Celkovo na návštevníkov čaká 12 kinosál vrátane IMAX kinosály s kapacitou až 476 miest na sedenie. Plátno v IMAX sále má gigantické rozmery 23 x 13,5 m, ktoré umožňujú využiť periférne videnie naplno, takže budete mať pocit, že ste súčasťou deja. Nie je to však len o plátne. O skutočný zážitok a komplexné vnímanie deja sa postará aj špeciálny dizajn sály, umiestnenie sedadiel, zakrivenie plátna či samotná produkcia a ozvučenie. Predstavte si ten zážitok napríklad z premiéry filmu Jurský svet!

Vstup do Buppi – Detského sveta do 30. júna za 1 euro
Dávate s deťmi prednosť aktívnej zábave na čerstvom vzduchu? Navštívte detský Svet zábavy, najväčšie vonkajšie ihrisko pre deti postavené pri nákupnom centre. Od jeho otvorenia si viac ako stovku atrakcií prišli vyskúšať tisícky detí. Zábava za skvelú cenu sa v Bory Mall nekončí ani v júni. Príďte sa k nám s deťmi vyjašiť. Máme pre vás zvýhodnené vstupné do Buppi – Detského sveta, a to 1 euro na hodinu za dieťa, až do 30. júna! Naviac, atrakcie vo verejnej zóne môžete navštíviť, samozrejme, zadarmo.




PR článok


.
Toto je čítané

V Rohožníku nahlásili bodné poranenia u viacerých osôb, jeden muž je mŕtvy

V bytovom dome v Rohožníku v okrese Malacky nahlásili bodné poranenia u…

Lakovanie a Pieskovanie