Vydareným večerom skončil prvý ročník súťaže MISS Záhoria. “Stretla sa tam zaujímavá zostava plná osobností. Tešili ma pokroky dievčat, chodenie, získanie sebavedomia a väčšej istoty na pódiu. Na dievčatá som hrdá, finálový večer si užili a dobrú atmosféru preniesli do celého publika.” povedala pre Záhorí.sk riaditeľka súťaže MISS Záhoria Soňa Postová.

POZRITE si Miss Záhoria 2015 v relácii SHOWBIZ na TA3

MISS Záhoria sa stala Malačanka Nikoleta Lamprechtová. I.vicemiss Záhoria je Simona Patková a titul II.vicemiss Záhoria si vybojovala Eliška Gašparínová. Čitatelia týždenníka Záhorák udelili titul Miss Sympatia pre Luciu Stupavskú a najväčší počet hlasov v internetovom hlasovaní a titul Miss Internet Záhoria 2015 obdržala Barbora Kaňová.

“Silvia Lakatošová, riaditeľka súťaže Miss Universe si vybrala viacej dievčat, ktoré postupujú do semifinále, čo je tiež dobrá referencia súťaže Miss Záhoria.” dodáva pre Záhorí.sk Soňa postová. Finálovým večerom sprevádzal moderátor rádia Expres Mišo Sabo a v programe sa predstavili speváčky TWiiNS, Layla a majster bojových umení Roman Volák.

Organizačný team nezaháľa a už teraz začína s prípravou ďalšieho ročníka MISS Záhoria.

Miss Záhoria 2015 !!!!!!TOP VEČER!!!!!!

Posted by Miss Záhoria on 31. máj 2015


.
Toto je čítané

Na Záhorí sú najžiadanejší montážni pracovníci

Ku koncu marca 2024 bolo v okrese Senica evidovaných 1753 a v…

Lakovanie a Pieskovanie