Challenge Day sa uskutoční utorok 23. júna 2015, kedy športové kluby, či už z mesta alebo mimo neho, prichystajú pre žiakov základných škôl pestrý športový program v parku pred DAVom.

Žiaci si od 9:00 budú môcť vyskúšať okrem každoročných a tradičných športov aj nové, nezvyčajné športy. Svoje „stany“ si rozložia športy: futbal, hokej, plážový volejbal, bedminton, frisbee, , baseball, mažoretky, parkour, stolný hokej, longboarding, zumba, lezenie po lane, jóga, petang, rugby, Sali fitness. Súbežne budú prebiehať turnaje, kde každá základná škola postaví tím vo futbale, florbale, volejbale, vybíjanej a tenise, a žiaci budú bojovať o putovné poháre. V parku aj na turnajoch budú nápomocní dobrovoľníci z radov stredoškolákov a vysokoškolákov v rovnakých tričkách s logom Challenge Day.

Ak chceš pomôcť pri organizácii tohto podujatia zaregistruj sa na challengeday.senica.sk.

V poobedňajšom programe budú pre verejnosť nachystané dve alternatívy. Buď môžete postaviť svoj tím a zapojiť sa do turnajov vo futbale, florbale a plážovom volejbale, alebo si môžete ísť zamakať do fitiek. Svoje priestory na cvičenie poskytli Jumping Senica, Holy Gym, Hela Gym, a aj novinka v Senici SBody Fit.
Na Jumping a SBody Fit je povinná registrácia na challengeday.senica.sk/registracia.

Turnaje pre verejnosť, študentov, ale aj firmy budú prebiehať od 15:00 a to tak, že futbal sa odohrá na futbalovom ihrisku v Kunove, florbal na zimnom štadióne a plážový volejbal na novučičkom plážovom ihrisku na 1. ZŠ. Ak ešte nemáte prihlásený svoj tím, môžete ho zaregistrovať cez formulár na challengeday.senica.sk/prihlaska.

Pitný režim zabezpečí partner podujatia firma Kompava. Ďalšími partnermi sú Mesto Senica a firmy Maccaferri, DDK-LED, GH Studio a Finvia.

Challege-Day-Senica_2015

Zapoj sa do podujatia ako účastník, dobrovoľník, spoluorganizátor alebo len ako fanúšik a zaži tak skvelý športový zážitok.

Marek Štítny


.
Toto je čítané

V Rohožníku nahlásili bodné poranenia u viacerých osôb, jeden muž je mŕtvy

Aktualizované (28.4.) → V bytovom dome v Rohožníku v okrese Malacky nahlásili…

Trnavské rádio Tak akorát 2024