Akcia povodne začínala ako streetbalový turnaj a postupne dostala festivalový, niekoľkodňový charakter. Posledný ročník sa uskutočnil v roku 2013 a vyzeralo to , že Streetfest už nikdy nebude.

streetfest_malacky_ilustracne_foto
Ilustračné foto.

Dvojica basketbalových nadšencov Karol Ivančik a Lojzo Sloboda z basketbalového oddielu TJ Strojár Malacky sa rozhodli podujatie obnoviť, ale dať mu pôvodnú myšlienku a tou bolo organizovanie jednodňového streetbalového turnaja. Ako povedal Karol Ivančik, “Rozhodli sme nadviazať na slávne časy malackého streetballu, kedy naše podujatie navštevovali desiatky družstiev z celého Slovenska. V tomto duchu chceme turnaj obnoviť bez hudobnej časti “.

S myšlienkou obnovenia turnaja oslovili aj primátora mesta, u ktorého našli podporu a spoločne našli velmi zaujímavý priestor. Streetfest Malacky 2015 sa uskutoční v centre mesta na parkovisku vedla športovej hale Malina a oproti Bille. Organizátori sú pripravení postaviť 4 až 6 kurtov v závislosti od počtu prihlásených družstiev. Akcí sa uskutoční v sobotu 4. júla od 9 hod ráno. Prihlášky sa dajú posielať do polnoci štvrtka 2. júla. Družstvá sa môžu prihlásiť na mailovej adrese ivancik.karol@gmail.com.

Kategórie:
Žiaci a Žiačky nar. od 1.1. 2003 a mladší Žiaci a Žiačky nar. od 1.1. 2001 a mladší
Juniorky od 1.1. 1997 a mladšie
Juniori od 1.1. 1997 a mladší
Muži
Ženy
Mix – v kategórii musí byť na ihrisku vždy žena.

Štartovné na osobu je 5 euro. V cene štartovného je bulletin, minerálna voda a turnajové tričko. Ak hráč alebo hráčka bude štartovať v dvoch kategóriach, v druhej platí 2,50 € plus bez nároku na druhé tričko.

Ďalej: Bližšie informácie budú k na FB stránke


.
Toto je čítané

Minulý týždeň zasahoval záchranársky vrtuľník na Záhorí trikrát

Počas minulého týždňa trikrát zasahoval na Záhorí vrtuľník leteckej záchranárskej služby ATE.…

Lakovanie a Pieskovanie