Odfoťte sa s nápisom POME Rudava, pridajte ho na Facebook a nezabudnite mu dať hashtag #pomerudava.

pomerudava_zahori
Čím originálnejšia fotka, tým väčšia šanca vyhrať!

Fotografie uverejníme a ten, kto bude mať najviac LIKE získava dve pernamentky. Oceníme viacerých z vás! Pripravené máme zaujímavé festivalové ceny!

Hľadáme tím s najoriginálnejším názvom!
Chceme aj touto formou podporiť a oceniť originalitu a zaujímavé nápady. Víťazom súťaže sa môže stať iba družstvo, ktoré splní všetky podmienky registrácie a odohrá počas festivalu všetky zápasy “svojho” turnaja.
Princíp je jednoduchý – organizačný tím festivalu vyberie spomedzi prihlásených družstiev to, ktorého názov bude najoriginálnejší. Ceny pre víťazné družstvo:

  • Všetkým členom družstva vrátime štartovné.
  • Všetci členovia družstva získavajú poukážku na nákup v sieti športových predajní Intersport v hodnote 20 Eur.
  • Všetci členovia družstva bez ohľadu na to, ako v turnaji skončí, získavajú voľné vstupy na festival v roku 2016.

pome_rudava-sporty

Prihlasovanie na športové turnaje
Dôležitou súčasťou nášho festivalu je aj množstvo športových aktivít a turnajov, v ktorých na víťazov čakajú exkluzívne ceny od našich ambasádorov. Chcete ísť do Neapola a stretnúť sa tam s Marekom Hamšíkom, pozrieť si štadión a navštíviť zaujímavý zápas Serie A? Alebo by sa vám viac pozdávala cesta do Paríža, na tenisový turnaj Roland Garros za Dominikou Cibulkovou? A čo takto povoziť sa na bicykli od Petra Sagana?

To všetko a ešte viac na vás čaká, ak sa zapojíte do festivalových športových aktivít. Ceny pre víťazov súťaží vo volejbale a basketbale 3×3 ešte vybavujeme, ale jedno je isté: Všetci víťazi kolektívnych aj individuálnych športových disciplín získavajú okrem slávy a uznania aj voľný vstup na festival POME Rudava 2016!

Kapacita turnajov je obmedzená, kúpte si vstupenky za zvýhodnenú cenu na www.pomerudava.sk a prihláste svoj tím čím skôr, aby ste boli v hre.

Ďalej: Vstupenky za predpredajovú cenu

Vidíme sa na Rudave!

Záhorí.sk je mediálny partner festivalu POME Rudava.


.
Toto je čítané

Bratislavská župa otvorila nové zariadenie sociálnych služieb v Sološnici

Koncom apríla Bratislavský samosprávny kraj (BSK) rozšíril ponuku sociálnych služieb. Otvoril totiž…

Lakovanie a Pieskovanie