Predstavou investora je projekt uzavretého areálu s prvkami rodiného zdielania a priateľského spolunažívania.

milford_rohoznik_3_full

Kvalita architektúry sa odráža aj v prevedení samotných obytných priestorov.
Všetky byty majú racionálne výmery, premyslené efektívne dispozičné riešenia, sú vzdušné, presvetlené, komfortné a s nádherným výhľadom. Prízemná časť bytov bude prepojená s komfortnými záhradkami využiteľnými na pohodové grilovanie alebo trávenie voľného času. Samozrejmosťou sú parkovacie státia pre každý byt a bezbariérový prístup.
Pri architektonickom stvárnení bytového domu je čitateľná snaha o moderné, funkčné riešenie s ohľadom na danú lokalitu. Bytový dom Vám prináša najnovšie trendy v architektúre moderného bývania.

milford_rohoznik

Výnimočná lokalita
Bytový dom MILFORD ROHOŽNÍK sa nachádza v tichej lokalite obce Rohožník. Bývanie v tejto lokalite spája atribúty slnečného, pokojného bývania pri zelenom prostredí s výhodami malomesta. Výnimočnosťou prostredia sú taktiež krásne jazerá v tesnej blízkosti Bytových domov. Moderná architektúra, čisté línie, variabilita vnútorných priestorov a nadštandardné prevedenie spoločne s výnimočnosťou lokality vytvárajú dokonalé podmienky pre kvalitné bývanie.

Výnimočnosťou prostredia sú krásne jazerá v tesnej blízkosti bytových domov MILFORD Rohožník.

Slnečné pokojné bývanie pri zelenom prostredí
Bytový dom MILFORD ROHOŽNÍK Vám umožňuje vychutnať si príjemné chvíle na terase, balkóne, či predzahrádke. A to všetko pri sledovaní výhľadu na jazerá a panorámu Malých Karpát.
Svoj voľný čas môžete tráviť prechádzkami v pokojnom, nádhernom prostredí jazier a využívať možnosť aktívneho odpočinku v prírode. Objavte ideálne rodinné bývanie.

milford_rohoznik_4

Výhodná lokalita Vášho nového bývania
Napriek dostatku priestoru, slnka, pokoja a zelene, je Vaše nové bývanie situované len 10 minút autom od centra Malaciek. Všetky pozitíva mestského bývania, ako sú široké možnosti kultúrneho, spoločenského vyžitia, nakupovania, športovania a zábavy máte stále na dosah. Výhodou je aj výborná dopravná napojenosť, reprezentovaná blízkosťou napojenia na diaľnicu.

Vyberte si svoj nový byt: MilfordRohoznik.sk

 

dvp_group
Predajca DVP Reality, Záhorácka 54, Malacky
Daniel Pajtinka, mobil:  0911 925 759, e-mail: pajtinka@dvpgroup.sk


.

BM: Festival Záhrad