AKTUALIZOVANÉ: Polícii v Malackách sa podarilo prekaziť krádež elektroniky. Ozbrojená skupina vykrádala v utorok ráno obchod s elektronikou NAY v Malackách. Polícia pri čine chytila 20-ročného občana Rumunska Robert-Cǎtǎlin, ktorý sa pokúsil ukradnúť elektroniku za takmer 30 150 eur čelí obvineniu.

kradez_nay_malacky

“Po násilnom vniknutí z vnútorných priestorov predajne odcudzil notebooky, fotoaparáty, mobilné telefóny a tablety, ktoré vložil do pripravených cestovných tašiek.” informuje Záhorí.sk policajná hovorkyňa Lucia Miháliková. Následne ich spúšťal na lane do pripravenej bielej dodávky Iveco. Podľa neoverených informácii išlo o skupinu desiatich cudzincov rumunskej a ruskej národnosti.

kradez_nay_malacky_2

Mestská polícia v malackách prijala na pulte centrálnej ochrany poplachovú správu o narušení chráneného objektu na Sasinkovej ulici. “Príslušníci mestskej polície pri preverovaní správy zistili, že v objekte sa nachádza páchateľ. Privolaná bola i hliadka Policajného zboru SR. Spoločnými silami sa podarilo v objekte zadržať páchateľa z Rumunska. Tento sa počas prehliadky objektu zastrájal, že v objekte je ďalší – ozbrojený páchateľ. Prehliadkou budovy sa však táto informácia nepotvrdila.” informuje Ivan Jurkovič náčelník MsP Malacky.

V prípade preukázania viny hrozí obvinenému v zmysle trestného zákona trest odňatia slobody na tri až desať rokov.


.
Toto je čítané

Diaľnica D2 v smere do Bratislavy je pri Kútoch prejazdná len v jednom pruhu

Diaľnica D2 je od pondelka (29.4.) 10.00 h v smere do Bratislavy…

Lakovanie a Pieskovanie