V nedeľu 27.6. hrajú muži Sekúl dohrávku v Rybkách.

Dorast: ŠK Petrova Ves- FC Sekule 3:2 (0:1)
Za upršaného počasia, na veľmi podmáčanej hracej ploche a bez delegovaného rozhodcu sa odohral nie príliš oku lahodiaci futbal. Ako prvý sme skórovali my zásluhou Paťa Kunšteka. Lenže jednogólový náskok sa nám nepodarilo ustrážiť, keď domáci skvelým obratom na 3:1 nás položili na lopatky. Podarilo sa nám iba skorigovať na konečných 3:2 z penalty, ktorú premenil Paťo Kunštek.

Dorast: MFK Skalica „B“- FC Sekule 8:0 (0:0)
Posledný zápas tejto sezóny sme si takto nepredstavovali. Domáci boli od nás minimálne o triedu lepši, brankára hosti sme vôbec neohrozili. Prvý polčas skončil bezgólovo 0:0, lenže druhý polčas to bola bieda. Absolútne sme ho odfliakli, keď sa domáci dokázali 8krát gólovo presadiť.

Komentár pripravil Marek Vitek.

Muži: Popudinské Močidany – FC Sekule 2:1 (1:1)
Zostava: Milan Koch, Gabriel Ježek,  Michal Škrabák, Jaroslav Švec, Matej Ježek, Pavol Moro, Matej Hajdin, Boris Markovič, Milan Lukáček, Vladimír Zaic, Andrej Trajlínek


Pre domácich existenčný zápas, my sme pricestovali bez piatich hráčov základej zostavy, pre rôzne objektívne príčiny sa nás poskladalo len 11. Domáci aj s veľkou pomocou rozhodcu robili čo mohli, aby vyhrali, my sme sa snažili hlavne nezraniť a odohrať zápas bez kariet.

Veľké oči sme pred zápasom nemali, ale aj v oklieštenej zostave sme mohli kľudne vyhrať. Druhý polčas nás už rozhodca za polovicu domácich vôbec nepustil, ale aspoň nám nedal žiadnu kartu… Škoda výsledku, lebo v poslednej dobe sa nám celkom darilo. Horšie to bude budúci týždeň, pretože vzhľadom na dovolenky v mužstve nás bude opäť málo a cestujeme k oveľa kvalitnejšiemu súperovi…

Komentár pripravil Andrej Trajlínek kapitán FC Sekule.

Dorast: Kúty – Šajdíkové Humence 10:0


.

BM: Ustekana sobota