Už tento víkend 25.7. vypukne prvý turnaj na Rudave pod záštitou Národnej beachvolejbalovej ligy (NBL), ktorá je už v plnom prúde v kategóriach Muži A,B a Ženy A,B, kde sa predstaví špička amatérov NBL a hráči, amatéri, ktorí bojujú aby sa do špičky dostali.

Ilustračné foto 123RF
Ilustračné foto 123RF

Štartovné? V cene štartovného 10Eur/osobu(8 Eur členovia SAPŠ) má každý hráč zahrnuté minimálne 4 zápasy, občerstvenie v podobe obeda, minerálky, ovocia. Profesionálny fotograf zabezpečí v rámci možností každému hráčovi nejakú tu profilovku, skvelý DJ nám bude hrať od rána na želanie a štandardom turnajov na Rudave su samozrejme turnajové tričká pre dvojice umiestnené na stupňoch pre víťazov. Prihlasovanie beží od 20.7. Turnaj podporuje poisťovňa Generali Slovensko a spoločnosť WHC.

Tešíme sa na Vašu účasť a následne sa vidíme 15.8.2015 znovu na Rudave v kategóriách Mix A,B.

Plážový tenis na Rudave
V nedeľu 26.7. sa na Rudave uskutoční 7.turnaj IV. ročníka majstrovstiev SR v plážovom tenise. Na Rudave sa tak séria Beach Tennis Slovakia objaví už po druhýkrát. Turnaj organizuje Slovenská asociácia plážových športov (SAPŠ) a je otvorený pre verejnosť, jedinou podmienkou je členstvo v SAPŠ, ktoré sa však dá získať na mieste vyplnením prihlášky a zaplatením členského. Hrá sa výlučne štvrohra v kategóriách muži a ženy. Viac informácií na www.plazovytenis.sk, prípadne na tel.č. 0905246741.

Matej Haringa


.
Toto je čítané

Na Mierovom námestí v Malackách vyrastie mestská lúka

Menej prachu, znižovanie teploty, zadržiavanie vlhkosti priamo na mieste a mestské lúky…

BM: Ustekana sobota