Dnes krátko po 02.00 hod. bol ohlásený požiar baru v Senici. V čase príchodu senických hasičov na miesto udalosti bol požiar značne rozšírený, požiarom bol zasiahnutý celý interiér na ploche približne 7×10 metrov. Hasiči pri likvidácii požiaru vykonávali zároveň aj ochladzovanie priľahlých priestorov, pretože hrozilo nebezpečenstvo rozšírenia požiaru na priľahlé prevádzky. Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania. Predbežná škoda na majetku bola stanovená na 90.000,- € a hasiči svojou činnosťou uchránili majetok predbežne vyčíslený na 300.000,- €.

arli_senica_poziar

arli_senica_poziar_2

“Požiar kaviarne bol na políciu nahlásený dnes, krátko po 02.00 h ráno. Na mieste je policajný výjazd spolu so zistovateľmi požiaru a psami na vyhľadávanie iniciátorov horenia, ktorí v týchto chvíľach zisťujú príčiny požiaru. Predbežná škoda bola vyčíslená na 90 000 eur,” povedala pre Záhorí.sk policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

POZRITE SI video z nočného požiaru kaviarne na Malom námestí v Senici.Viac tu: https://zahori.sk/32254/v-senici-v-noci-zhorela-oblubena-kaviaren/

Posted by Záhorí.sk – správy z vašej ulice on Wednesday, 5 August 2015

Záhorí.sk informoval Tomáš Bílik – Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Trnave.


.

BM: Ustekana sobota