AKTUALIZOVANÉ! Na diaľnici D2 v smere z Bratislavy do Malaciek na 33,3km sa stala dnes v čase krátko pred 7:30hod tragická dopravná nehoda osobného motorového vozidla zn . Toyota Corolla, pri ktorej prišiel o život 22-ročný spolujazdec a štyria ľudia sa zranili ľahko. Ide o občanov Macedónska.

Foto: Polícia
Foto: Polícia

Podľa dosiaľ vykonaného šetrenia na mieste nehody, vodič vozidla zišiel z dosiaľ nezistených príčin z vozovky do priekopy, kde sa s vozidlom prevrátil na ľavú stranu. Aj napriek vynaloženému úsiliu záchranárov na mieste 22-ročného muža resuscitovať, muž zraneniam podľahol, zranenia ďalších štyroch členov osádky (19-ročného vodiča a spolujazdcov vo veku 22, 27, 35 rokov) si vyžiadali ich prevoz do zdravotníckych zariadení.

Foto: Polícia
Foto: Polícia

Materiálna škoda sa odhaduje na 4.000,-€. Vykonanou dychovou skúškou bolo požitie alkoholických nápojov u vodiča vylúčené. Ďalšie okolnosti tejto tragickej dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania, vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Malackách začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Oznamujeme vodičom, že diaľnica D2 v smere z Bratislavy do Malaciek je v súčasnosti od 12:15 h plne prejazdná.

Záhorí.sk informovala policajný hovorkyňa Tatiana Kurucová.


.
Toto je čítané

Senické zastupiteľstvo sa bude venovať úveru na modernizáciu mestskej bytovky

Zastupiteľstvo mesta Senica zaradilo do programu svojho štvrtkového (18.4.) rokovania rozhodnutie o…

BM: Ustekana sobota