Všetci chlapci reprezentujúci súťaž tretej ligy dostali za odmenu štvordňový výlet v krásnom prostredí Oravy. Ubytovanie bolo zabezpečené v chate na Oraviciach, kde je okolie zatiaľ ešte málo poznačené ľudskou rukou. V štvrtok si chlapci prezreli stredisko a zoznámili sa s ním.

Strava bola zabezpečená v hotelovej reštaurácii a aj napriek tomu, že jej bolo hodne chlapci jedli jak veľkí chlapi. Zmena prostredia ale aj program, ktorí mali zabezpečený sa podpísal na ich apetíte. V piatok bolo počasie ideálne na turistiku, a tak chlapci absolvovali pochod krásnou prírodou v Juráňovej doline. Poobede sa už bláznili v miestnom Meander Parku, kde tobogán a umelé vlny dostali zabrať.

Ďalej: Fotogaléria z výletu

V sobotu sa počasie náhle zmenilo a tak program výlet loďou na Oravskej priehrade bol ohrozený. Na priehrade však nepršalo a tak sa chlapci plavili až k ostrovu, kde im exkurzia miestneho kostola vyplnila kultúrne vyžitie.

V nedeľu doobeda si chlapci zmerali sily s vypadavšími prvoligistami MŠK Tvrdošín. Aj keď vyčerpaní výletmi a cestovaním nastúpili starší žiaci do zápasu s veľkým odhodlaním zvíťaziť. Po skvelom výkone vyhrali zápas 6:1. Mladší žiaci napodobnili svojou hrou starších žiakov a zvíťazili jednoznačne 8:1. Po zápasoch bolo pre všetkých pripravené skvelé občerstvenie. Bolo to výborné ukončenie výletu, ktorý si chlapci určite zaslúžili.

Chceli by sme poďakovať hlavne rodičom, sponzorom , výboru a prezidentovi klubu TJ SLAVOJ, ktorí nás podporili nielen finančne. Zároveň chceme poďakovať riaditeľom ZŠ Sekule, Závod, Kúty za pochopenie a uvoľnenie žiakov v klasifikačnom období. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu so všetkými. tréneri a vedúci mužstiev

HĽADÁME CHLAPCOV DO ŽIACKYCH FUTBALOVÝCH MUŽSTIEV VO VEKU OD 6 DO 14 ROKOV
Prihlásiť sa môžu osobne na futbalovom štadióne vždy v utorok a piatok od 17.00 h alebo kedykoľvek na tel. 0905 904 776.

Robert Benkovič


.
Toto je čítané

Jáňan Ľuboš Pribila prešiel ako prvý Slovák cestu Via Alpina

V roku 2023 sa Jáňan Ľuboš Pribila zapísal do histórie ako prvý…

BM: Ustekana sobota