Tam sa prebojovali aj dvojica Andrea Sandanusová, Lesia Slezáková, odchovankyne malackého volejbalu, ktoré sa v letnom období pod vedením trénera Mateja Haringu venujú tomuto športu.

Andrea-Sandanusova-Lesia-Slezakova-volejbal-malacky-majstrovstva-europy
Aktuálne úradujúce Majsterky Slovenska a reprezentatky SR do 20 rokov sa počas tohto leta predstavili na juniorskej stredoeuropskej lige MEVZA v Brne, kde za účasti 7 krajín obsadili v kategórii do 20 rokov výborné 3 miesto. Na finálový turnaj Elite(dospelých) sa prebojovali cez kvalifikačné turnaje čo bol ich veľký úspech, avšak po skvelých výkonoch, ktoré predviedli na turnaji v Senci skončili na výbornom 3.mieste, keď v semifinále prehrali so Slovenskými reprezentantkami Dubovcovou, Nestarcovou, aby však následne v zápase o 3.miesto otočili nepriaznivý stav zápasu a zdolali dvojicu Jarošová, Magátova v tie-breaku.

Dievčatá sa v krátkom období od finálového turnaja predstavia 1.-5.9. na Majstrovstvách Európy do 20 rokov na Cypre, kde ich čaká Európska špička. Tu im prajeme veľa šťastia podobných výkonov ako predvádzajú celé leto.


.

BM: Festival Záhrad