A nebudú chýbať ani známe tváre, zavítajú k nám napríklad Csongor Kassai, Helena Krajčiová či Kamil Mikulčík.

divadlo_na_hambalku_moja_fesna_slecna
Ilustračné foto Záhorí.sk

Ako je už dobrým zvykom, celý festival slávnostne otvorí domáce Divadlo na hambálku so svojou najnovšou hrou – tentokrát sa môžete tešiť na komédiu Rómeo a Júlia po tridsiatich rokoch… Okrem toho sa „zejdeme“ tiež s obľúbenými a divákom už dobre známymi súbormi ako Túlavé divadlo, Do houslí či Záhorácke divadlo. Novinkou tohto ročníka budú profesionálne Štúdio 12 Bratislava a divadlo Fluent, ktoré predstaví v Malackách samé známe osobnosti. O organizované predstavenia pre školy sa postará Staré divadlo K. Spišáka Nitra a Túlavé divadlo. A nezabudli sme ani na najmenších – celý program zakončí nedeľná rozprávka pre deti v podaní Bábkového divadla na rázcestí z Banskej Bystrice.

Na divadelnom festivale nebude chýbať ani bohatý sprievodný program – výstava z dielne Divadelného ústavu Bratislava, hambálkovská tancovačka, Veršohranie či Hambáljarmok – divadelný jarmok, ktorý prinesie kúsok divadelného kumštu aj do malackých ulíc.

Vstupenky na jednotlivé predstavenia ôsmeho ročníka festivalu Zejdeme sa na hambálku si môžete zakúpiť v pokladni kina vždy hodinu pred akýmkoľvek filmovým či divadelným predstavením alebo elektronicky cez stránku www.kinomalacky.sk. V ponuke je tiež zvýhodnená permanentka v cene 30 €, ktorá platí na všetky predstavenia festivalu.

Viac informácií o programe festivalu nájdete na www.divadlonahambalku.sk


.
Toto je čítané

Speváčka LARA MORR vydala novú pieseň S Tebou

S hudobnou novinkou v tomto roku prichádza charizmatická speváčka pochádzajúca z Gbiel,…

BM: Ustekana sobota