StreetFest Malacky je podujatie, ktoré má v Malackách svoju tradíciu a určitá skupina ľudí si so Streetfestom spája začiatok leta. Akcia posledné roky dosiahla veľkých rozmerov, striedali sa tu hviezdy celého česko – slovenského, ale i zahraničného neba, na podujatí sa konali Finálové kolo StreetBall Tour,Elite Beach Tour, ale akcia i napriek tomu neprilákala toľko návštevníkov , aby bola sabestačná a hlavne, aby si na seba zarobila.

Záujem o StreetFest bol minulé roky veľký, ale i napriek headlinerom, prechodu na dva dni, na dve hudobné scény nebol počet návštevníkov uspokojivý. Festivalu nepomohla ani zmena miesta, kedy sa minulý rok presúval do priestorov bývalých kasární na Pezinskej ulici. Preto sme sa ako organizátori zamýšľali nad základnou myšlienkou – či podujatie zrušiť alebo pokračovať ďalej.

Ďalej: Program Streetfest-u

Rozhodli sme sa ísť cestou ďalej, ale vrátiť sa pár rokov dozadu a začať pomaličky odznova, neposúvať sa tak radikálne dopredu. Preto je tento rok iba jeden stage /aj keď sme sa snažili tam dať zmes rôznych hudobných štýlov/ a preto je podujatie opäť len jeden deň. Rátame, že na StreetFest príde tisíc ľudí a tento počet budeme rátať aj na budúci ročník. Nebudeme kalkulovať s 8-10 tis. ľuďmi, lebo už teraz reálne vieme, že na takýto typ hudobno športového podujatia, ktoré sa koná v meste nikdy toľko ľudí nepríde.

Tento rok sme sa snažili ísť s cenou radikálne dolu, aby bol StreetFest prístupný hlavne tým, ktorí majú záujem o toto podujatie a aby cena nebola v tejto dobe prekážkou prísť na náš, Váš malacký festival. Samozrejme, že je veľa ľudí, ktorí si pomyslia , že keď to má byť takto, tak radšej neprídu a povedia, že nech to radšej zrušíme, ale na druhej strane je veľa ľudí, ktorí by boli veľmi sklamaní , keby StreetFest nebol a na tých sa tešíme, radi ich uvidíme a hlavne kvôli nim to celé robíme. Zase až tak veľa podujatí v Malackách nie je, že by sme si dovolili len to jedno, ktoré máme zrušiť.

Tešíme sa na Vás.organizátori Streetfest-u Malacky


.
Toto je čítané

Poľnohospodárov na Záhorí trápia časté a prudké zmeny počasia

Tohtoročná zima bola veľmi krátka a mierna. Počas nej nestihla vymrznúť pôda a vymrieť…

BM: Ustekana sobota