Festival prebehne v Moravskom Svätom Jáne v sobotu (17.10.) počas tradičného Svätojánskeho jarmoku v kinosále kultúrneho domu. Začiatok je o 12.00h.

SNOW FILM FEST vás pozýva na filmy o absolútnom extréme polárnych expedícií, šokujúcich výkonoch športovcov aj o tom ako prežívajú svoje životy, keď opadne adrenalín a je potrebné sa vyrovnať so situáciami na pokraji života a smrti.

snow-film-fest-2015-plagat

Na festivale zažijete ohlušujúce ticho, nádheru zasnežených hôr a ľadovcov. Prežijete s aktérmi situácie, ktoré vám možno odhalia, prečo sa vydávajú na hranice svojich možností a možno zistíte, že je kúsok “toho” aj vo vás.

Program:
12:00 Úvod festivalu
12:05 Kašmír
12:10 Nezkrotná Antarktida
12:35 The Pamir Game
12:50 Arrowhead 135
13:30 Prestávka
13:50 Few Days
14:30 Artic Air
14:55 From the road
15:30 koniec festivalu

Čo vás na SNOW FILM FEST čaká?
Pre filmovú prehliadku SNOW FILM FEST sa snažíme spoločne s porotou vybrať tie najúspešnejšie filmy celej sezóny so zimnou tematikou. Kritériom je predovšetkým úspešnosť na veľkých zahraničných festivaloch, ale radi porote predložíme aj slovenské a české filmy, ktoré sú často bezpochyby rovnako kvalitné a srdcu našich divákov ešte bližšie.

snow-film-fest-2015

Festival SNOW FILM FEST prebieha v Českej republike od roku 2011. Vtedy sme ho nazvali Filmový festival Zimných športov. Akcia vznikla ako protiváha vtedy už úspešne rozbehnutému filmového festivalu Expedičná kamera. Výstižný, ale nie úplne vydarený názov FFZS sme v roku 2013 zmenili na SNOW FILM FEST.


.
Toto je čítané

Divadlo na hambálku finišuje prípravy na premiéru novej hry

Herci malackého Divadla na hambálku v týchto dňoch finišujú s prípravami na…

BM: Ustekana sobota