Šikovný dizajnér sa rozhodol spolu so svojimi slovenskými a českými kolegami priblížiť svoju módu širokej verejnosti.

prehliadka-Fashion-in-motion-bory-mall
Foto: Evelyn Benčič

V rámci exkluzívnej prehliadky – spojenia pohybu, tanca a módy Fashion in motion 24. a 25.10. vás čaká aj čarovné kombinovanie originálov od dizajnérov, spolu s módnymi značkami z Bory Mall. Príďte sa tak inšpirovať a možno práve vy si odnesiete domov originál na mieru od Borisa Hanečku. Každý nákup nad 1 euro počas tohto víkendu v Bory Mall sa môže zaradiť do žrebovania!

prehliadka-Fashion-in-motion-bory-mall-3
Foto: Vendula Knopová

Móda žije! V októbri žijeme s ňou
Vychutnajte si tiež atmosféru módnych prehliadok na svetovej úrovni, ktorú zažijete na podujatí To najlepšie z Fashion Live! 2015 – jediné módne slovenské podujatie zaradené do medzinárodného kalendára fashion weekov už 25.10. v Bory Mall. Na neopakovateľnej módnej show nebudú chýbať ani víťazi Fashion Live! Vychutnať si tak môžete umenie autorov v kategóriách najlepšia kolekcia, najlepšia show či fresh dizajnér.

prehliadka-Fashion-in-motion-bory-mall-2
Foto: Jakub Gulyás

Dizajnérske kúsky na dosah
V Bory Mall vám ukážu, že móda, ktorú obdivujete v časopisoch je dostupná. Príďte si aj vy pre svoj jedinečný dizajnérsky kúsok do Pop-up obchodu slovenských a českých návrhárov. Presvedčte sa, že zladiť originálny kus oblečenia s inými módnymi značkami nie je vôbec ťažké. Móda žije v Bory Mall.

prehliadka-Fashion-in-motion-bory-mall-5
Foto: Katarína Támová

Foto na upútavke Jakub Klimo




.
Toto je čítané

SHMÚ varuje pred prízemným mrazom, môže poškodiť vegetáciu

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal na noc zo stredy (17.4.) na štvrtok…

BM: Ustekana sobota