Aktuálne policajné správy z regiónu Senica a Skalica.

Polícia vypátrala muža, ktorý na čerpacej stanici natankoval, nakúpil a odišiel bez zaplatenia. V obci Lakšárska Nová Ves natankoval naftu do osobného Peugeota a od predavačky si ešte vypýtal nápoje a cigarety. Povedal jej, že si zabudol peňaženku, pre ktorú si odskočí a dlh zaplatí. Uviedol jej však nesprávne meno a adresu. Polícia páchateľa vypátrala a zistila, že 25 ročný muž z Gbelov bol už v minulom roku za podobný skutok riešený. Vyšetrovateľ ho v stredu (7.7.) obvinil z prečinu krádeže, za čo mu hrozí dvojročné väzenie.

Priamo pri čine chytili policajti zlodeja, ktorý sa vlámal do reštaurácie v Senici. Počas víkendu sa v nočných hodinách dostal cez okno do objektu, kde ho ukrytého v pivnici našli policajti. Napriek tomu, že 24 ročný muž zo Spišskej Novej Vsi nestihol nič ukradnúť, polícia ho obvinila z prečinu krádeže, za čo mu hrozí väzenie na dva roky.

Polícia vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v piatok (2.7.) krátko pred 23.00hod. na ceste I. triedy medzi Lopašovom a Senicou na území obce Rovensko. Dodávkové auto Mercedes Vito riadil 33 ročný muž z Hradišťa pod Vrátnom smerom na Senicu. Z nezistených príčin prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s oproti idúcim autom Opel. Jeho 30 ročný vodič z Holíča utrpel mnohopočetné poranenia, ktorým na mieste podľahol. Vodič mercedesu sa zranil ťažko a bol prevezený do nemocnice. Príčiny dopravnej nehody polícia vyšetruje aj za pomoci znalcov z odboru dopravy a súdneho lekárstva.

Martina Kredatusová


.

BM: Ustekana sobota