Titanic – tak poznáme chalana z Holíča ktorý vydal najnovší track pod názvom Mladá scéna. Ak by ste chceli vedieť o ňom viac, tak nám to prezradil už dávnejšie v tomto rozhovore.

titanic-malascena

Ahoj , v pesničke Mladá scéna som si vypočul pár narážok na umelcov čo pýtajú peniaze ako to vlastne bolo myslené ?
Ahoj je to myslené tak že vízia peňazí a slávy by nemala byť na prvom mieste ak chcem hudbu robiť naplno. Samozrejme nikto dnes nerobí nič zadarmo, neodsudzujem umelcov čo si za koncerty nechajú platiť, ale podľa mňa by to nemala byť hlavná myšlienka prečo začať robiť hudbu. Je to môj názor ak má niekto iný ja mu ho neberiem.

Podľa mňa si predviedol perfektnú flow, spracovanie textu ktorý má aj pointu.
Ďakujem snažil som sa trošku popracovať na flow a teraz keď je track vonku, počúvam ho tak si môžem povedať že mám na viac –  treba stále makať či na textoch a hlavne na flow.

Je to skoro presne rok čo si vydal svoj prvý videoklip Písanie do beatu cítiš posun ?
Posun cítim je to skoro rok, vidím čo všetko som spravil a čo som mohol spraviť lepšie. Je to super pocit že rok 2015 je už skoro za nami aj keď mohol byť lepší, verím že 2016 prinesie zase niečo nové.

Na konci pesničky spomínaš „Robím prevrat čakaj EP rok 2016“
Áno presne tak v roku 2016 by som chcel vydať EP na ktorom momentálne pracujem, presný dátum je ťažko povedať, keďže to nie je všetko také jednoduché ako to vyzerá. No konečne sa cítim na to spraviť niečo väčšie ako klip alebo vydať track.

Ako to vyzerá s koncertami?
Momentálne mám vonku málo trackov na to aby som mohol spraviť koncert  s kvalitnou show. Som za to že koncert by mal mať začiatok a koniec a medzitým riadne nadupaná show ktorú si zapamätá aj opitý človek (smiech). Verím že po novom roku poprípade ak výjde moje EP tak sa tie koncerty trošku rozhýbu.

Ďakujem za rozhovor.

Ďakujem aj ja.

Tlačová správa


.
Toto je čítané

Medzi Stupavou a Lozornom zrazilo auto tancujúceho chodca

Medzi Stupavou a Lozornom došlo v stredu (24. 4.) večer k zrážke…

Trnavské rádio Tak akorát 2024