Na JOJku mieri nový komediálny seriál, ktorého tematika je každému blízka, preto sa pri jeho sledovaní nebude nudiť nikto z nás.

nasi_komedialny-serial-tv-joj-kutan-max-bolf
Max Bolf (v zelenej košeli), Foto: TV JOJ

Pod seriálovou značkou Naši sa budeme pravidelne stretávať s novými príbehmi z rodinného života Lujzy a Mariána Rodinovcov a ich detí: Tomáša, Olivera a najmladšieho Samka. Naši vychádzajú z kanadskej predlohy, ktorá sa s úspechom dožila až ôsmich sérií.

V seriáli sledujeme obraz života päťčlennej rodinky s občasným mierne ironickým podtónom, prirodzeným pre normálne vzťahy medzi deťmi a rodičmi. S ich príhodami a situáciami plnými humoru sa ľahko stotožní každý rodič. Vďaka tomuto seriálu výrazne zmeníme pohľad, akým nazeráme na súčasnú rodinu.

Každá epizóda bude pozostávať z niekoľkominútových skečov, ktoré postupne ilustrujú, aké náročné a krehké umenie je rodičovstvo. Tvorcovia seriálu sa rozhodli dať priestor skutočným rodičom, ktorí obdobné problémy zažívajú aj na vlastnej koži, a rovnako detským hercom, ktorí zas hľadia na rodinný život z opačnej stránky. Preto nie je žiadnou náhodou, že v hlavných úlohách uvidíme skvelých hercov: Lujza Garajová Schrameková, Mariána Miezgu, Gregora Milera, Davida Krajčíka a Maxa Bolfa z Kútov.

Potvrdený je už aj nástup sitkomovej novinky Naši. Joj sa s jej štartom poponáhľa, keď prvú časť uvedie priamo proti začiatku siedmej série Búrlivého vína vo štvrtok 7. januára o 20:35.


.
Toto je čítané

Senickí dôchodcovia sa stretli na výročnej schôdzi

Na výročnej členskej schôdzi Miestnej organizácie JDS Senica sa v dome kultúry…

BM: Ustekana sobota