Deň pred Mikulášom v sobotu 5. Decembra vycestovali dievčatá Strojára Malacky (ročníky 2005 a mladšie) na turnaj v minihádzanej do Trenčína.

hadzana-strojar-malacky-pripravka
Tradičný turnaj prípraviek pod názvom „Mikulášsky gól“ sa konal tento rok už po štvrtý krát. Prvý raz sa na ňom zúčastnili aj Malacky a to hneď, v zastúpení dvoch družstiev. Celkovo sa na tomto turnaji predstavilo 14 družstiev medzi ktorými nechýbali aj družstvá tradičných hádzanárskych bášt (Partizánske, Trenčín, Bytča, Bánovce nad Bebravou).

Družstvo Strojára Malacky „A“ sa postupne stretlo s tímami Trenčín „A“, Partizánske „A“, Topolčany, Bytča „B“, Bánovce nad Bebravou „A“. Napriek prehre hneď v prvom zápase o gól proti domácemu Trenčínu „A“ nenechávali počas celého turnaja nikoho na pochybách, že patria medzi favoritov na celkové víťazstvo na turnaji. To spečatili až v záverečnom zápase proti Bytči „A“ a mohli sa zaslúžene radovať z víťazstva na turnaji a celkového prvého miesta. Dievčatá a rodičia tak odchádzali z Trenčína nielen s radosťou ale aj s bohatou mikulášskou nádielkou.

Pod hlavičkou Strojára Malacky „A“ sa na turnaji predstavili: Laura Walterová, Eva Balaščíková, Aneta Mrázová, Ester Mošovská, Silvia Fajtáková, Natália Ďurechová, tréneri: Jana Walterová, Pavol Walter.
Druhé družstvo Strojára Malacky („B“) bolo poskladané zväčša s hráčok, ktoré ešte len začínajú s minihádzanou a zberajú skúsenosti. Napriek tomu sa ale v konkurencii zvyšných tímov nestratili a obsadili 10.miesto. Za čo im taktiež patrí velká gratulácia.

Strojár Malacky „B“ tvorili: Natália Kolandrová, Lenka Mareková, Nikoleta Odumorková, Viktória Michalovová, Lea Kolandrová, Magdaléna Mrázová, tréner: Vladimír Nemec.

Vladimír Mizner


.

BM: Ustekana sobota