Chodia ešte len na základnú školu a už majú za sebou prvý veľký koncert.

Najmladšia rocková skupina na Záhorí Little Rockers v zložení Klára, Alex, Braňo, Mário, Eliška, Hanka, Marek a Timko pod vedením Františka Kaderu predviedla, že dostať divákov do varu je možné v každom veku. Pesničky od The Offspring, Nirvany, Horkýže Slíže, či Miley Cyrus roztancovali v sobotu (19.12.) zaplnenú kinosálu v Moravskom Svätom Jáne. Repertoár obsahoval aj pomalšie skladby od Johna Lennona, či Leonarda Cohena a záver patril vianočnej skladbe “Každý deň budú vraj Vianoce”.

Objav roka na Záhorí skupina Little Rockers zažila na pódiu šok!Chodia ešte len na základnú školu a už majú za sebou prvý veľký koncert. Počas hrania pesničky Abstinent od skupiny PARA – Brutalna Zostava zažili členovia Little Rockers šok! Na pódiu sa objavil spevák Lasky (Tomáš Šedivý) s basgitaristom Matúšom Vallom a dohrali pesničku s Little Rockers. Viac na: www.zahori.sk/33805/objav-roka-na-zahori-skupina-little-rockers-zazila-na-podiu-sok/

Posted by Záhorí.sk – správy z vašej ulice on 21. december 2015

Počas hrania pesničky Abstinent od skupiny Para zažili členovia Little Rockers šok! Na pódiu sa objavil spevák Lasky (Tomáš Šedivý) s bubeníkom Dankom (Daniel Buzinkay) a dohrali pesničku s Little Rockers.

skupina-little-rockers
Foto: Marián Halaš

“Little Rockers vznikla na pôde Základnej umeleckej školy Sekule náhodou.” povedal počas koncertu jej pedagogický vedúci František Kadera. Náhoda ale nebol na záver oprávnený dlhotrvajúci standing ovation. Mladý hudboníci predviedli koncert, ktorý sa zaradil medzi jeden z najlepších na Záhorí v tomto roku.


.
Toto je čítané

VaDiDlo obnovilo tradíciu ochotníckeho divadla v Lozorne pred vyše 10 rokmi

Pred vyše 10 rokmi obnovili tradíciu ochotníckeho divadla aj v Lozorne. Na…

3D filamenty 2023