Na medzinárodnom prestížnom galavečere MMA v Trenčíne (21.11.), pod názvom PCF 13 ODPLATA.

Fight-division-MALACKY-Combat-Team-Jan-K

Za Fight Division Malacky nastúpil proti súperovi z Trenčína Ján Krajčovič v kategórii do 71kg, ktorý svojim disciplinovaným výkonom a dodržaním zvolenej taktiky ukončil zápas ešte pred časovým limitom v 1. Kole TKO a získal zlatú medailu.

Dňa 13.12. 2015 mal FD Malacky na Mastrovstvách Českej a Slovenskej republiky v grapplingu ADCC zastúpenie vo viacerých kategóriách, avšak najväčšiu radosť nám urobila ešte len juniorka Natália Janiuková (17r), ktorá v ženskej kategórii -60kg získala striebornú medailu a 2. Miesto pre klub a SR zároveň.
Chcel by som poďakovať celému Combat teamu, ktorý sa podiela na úspešnej reprezentácii a hlavne všetkým, ktorí svedomito pristupujú k tréningovej príprave, príprave na zápas (diéta, ladenie váhy), taktiež ich rodinám za podporu a pochopenie a samozrejme aj sparringom, bez ktorých by to nešlo. Želám svojim zverencom pevné zdravie bez zranení, čistú myseľ a silnú motiváciu do ďalších bojov nielen na tatami či v klietke ale aj v živote. Pokojné vianoce a PF 2016.

Fight-division-MALACKY-Combat-Team

Marian Strelecký


.

BM: Ustekana sobota