V azylovom dome v Holíči momentálne žije 23 detí vo veku 6 mesiacov až 14 rokov, spríjemniť vianoce sa im rozhodli dobrovoľnícky Barbora Sosnová s manželom.

zbierka-azylovy-dom-holic

Manželia im venovali (10.12.) obnosené oblečenie po svojich dcérach. Videli však koľko detí tam potrebuje pomoc a tak pre ne zorganizovali zbierku. “Prostredníctvom Facebooku a za pomoci známych som ešte ten deň zahájila zbierku darčekov. Z azylového domu som získala listy, čo písali deti Ježiškovi a začala oslovovať ľudí a firmy.” hovorí o zbierke jej autorka Barbara Sosnová.

Milo ju prekvapilo koľko ľudí a firiem z Holíča a širokého okolia sa v krátkom čase do zbierky zapojilo. “Vďaka týmto dobrým ľuďom sa vyzbieralo neuveriteľné množstvo darčekov, ošatenia, vianočných koláčov a surovín na výrobu štedrovečerného menu za čo im patrí veľké ďakujem.” dodáva pani Barbara.

“Ježiška” im odovzdali priamo na vianoce (24.12.) a podarilo sa im tak vyčariť deťom z azylového domu úsmev na tvári.

Zoznam darcov : Cyklo Shop-Service Holíč, Recall electronics Skalica, Elektro Lukáš Novák Skalica, CoCo bar, Reštaurácia Jozef II., RKsystem, kolektív dievčat z pobočky Poštovej banky v Skalici, Kolektív dievčat z Lekárne v nemocnici v Skalici a Lekárne u sv.Michala v Skalici, Katarína Mičová a študenti SOŠ v Holíči, Bazária Kopčany, Lenka Raymonds, Barbora Kočišová, Andrea Patáková, Jana Gondeková a Milan Čáran, Klára Rehušová, rodina Velická, Simona Chudíková, Hana Sekerešová, Dominika Rišková, Adela Bolebruchová, Zlatica Čapkovičová, Jozef Pjentek, Katarína Hésková, Monika Kadlíčková, Ivana Dusíková, Viera Kuchárová, Denisa Poliačiková, Jana Richterová, Jana Berníková a množstvo ďalších…


.
Toto je čítané

Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 km/h

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu. Za prekročenie…

BM: Ustekana sobota