Ak chcete zážitok v zime na horských kolesách alebo pri kvalitnom HORSKOM BEHU v okolí mesta STUPAVA, príďte si pomerať sily na 8. ročník maratónu.

Zimné podujatie je jediným svojho druhu v slovenskom a stredoeurópskom regióne. Miestom konania bude po prvýkrát STUPAVA, PARK pri Hoteli INTENZIVA.

V sobotu (16.1.) o 10.00 a 11.00 bude čakať na bajkerov a bežcov 25km profesionálne zabezpečenej a označenej trate s 500 m prevýšením. Trasa štartuje v STUPAVE z PARK-u (pri Hoteli INTENZÍVA), povedie malebnou oblasťou Malých Karpát, cieľ je v STUPAVA v PARK-u. Po dojazde do cieľa bajkerov a bežcov privíta profesionálne zabezpečené stravovanie.

V nedeľu (17.1.) o 11.00 bude pre bežcov pripravená 10 km trať so 170 m prevýšením. Trasa štartuje v STUPAVE z PARK-u (pri Hoteli INTENZÍVA), povedie oblasťou Malých Karpát, cieľ bude v STUPAVE v PARK-u.

Tak ako minulý rok, na lúke bude pripravený vykurovaný veľkokapacitný stan s pevnou podlahou.
Motto ostáva stále rovnaké: “Príď sa s nami do STUPAVY zahriať na bajku či pri BEHANÍ, my sa postaráme o to aby Ti s nami v našom veľkom stane po preteku nebola zima”

Na víťazov čakajú hodnotné ceny, pre účastníkov bude pripravená tombola. Účastníci 25km MTB a 10 km BEH, budú vyhodnotení v KOMBINÁCII MTB + BEH!

Viac informácií: www.stupavskymaraton.sk

 


.
Toto je čítané

Hokejbal: Skalica postúpila do semifinále play-off

V hokejbalovej extralige bol po dvoch zápasoch na Záhorí stav štvrťfinálovej série…

BM: Ustekana sobota