Všetky informácie o vašom obľúbenom festivale Summer Beach Rudava 2010 môžete mať opäť vo svojom mobilnom telefóne. Mobilný telefón máte všetci zväčša vždy u seba, a papierový bulletin, ktorý dostanete u vstupu môžete stratiť. Práve preto sme aj tento rok pripravili sprievodcu festivalom ako JAVA aplikáciu do mobilného telefónu.

Majte všetky potrebné informácie vo svojom mobile:
– kompletný program,
– informácie o možnosti ubytovania,
– rozpis kyvadlovej autobusovej dopravy,
– dôležité informácie.

Tento rok sme pre vás pripravili novinku. JAVA aplikácia
SummerBeachRudava2010 obsahuje aj položku “ONLINE /Aktuálne správy”, v ktorej, v prípade že máte pripojenie na internet vo svojom mobilnom telefóne, nájdete AKTUÁLNE INFORMÁCIE o festivale, aktualizované podľa potreby. Ak nemáte pripojenie na internet, bude Vám JAVA aplikácia fungovať, len sa Vám dané informácie z položky “ONLINE /Aktuálne správy” nezobrazia.

Nahraj si aplikáciu do mobilného telefónu doma alebo po ceste
Stiahnite si zadarmo sprievodcu festivalom už v predstihu na internetovej stránke upravenej pre mobilný telefón http://www.onblue.eu/rudava . Ak náhodou nemáte v mobilnom telefóne nastavený internet, môžete si aplikáciu stiahnuť do svojho počítača a následne presunúť do mobilného telefónu (pomocou dátového kábla alebo bluetooth). Po stiahnutí do mobilného telefónu stačí aplikáciu jednoduchým krokom inštalovať (vyzve vás k tomu vás mobilný telefón) a následne môžete využívať všetky potrebné informácie (aplikácia už ostáva vo vašom mobilnom telefóne).

Stiahnutie aplikácie priamo na mieste
Pre všetkých, ktorý si nestihnú aplikáciu doma alebo počas cesty stiahnuť a nainštalovať sme pripravili možnosť si aplikáciu stiahnuť pomocou bluetooth priamo v areály festivalu. Stačí si jednoducho zapnúť bluetooth (nezabudnite nastaviť viditeľný režim) a následne ak ste v hlavnej časti areálu si vás náš vysielač nájde a zašle vám aplikáciu do mobilu (je potrebné potvrdiť prijatie). Po prijatí stačí už len aplikáciu nainštalovať (vyzve vás k tomu vás mobilný telefón) a naplno využívať všetky informácie v aplikácii.

Príjemne strávený festival Vám želá team OnBlue.eu 🙂


.
Toto je čítané

Skalica získala dotáciu takmer 700-tisíc eur na nové cyklotrasy

Mesto Skalica získalo dotáciu 688 116 eur z programu Interreg SK-CZ 2021-2027…

BM: Ustekana sobota