Vtipná komédia v piatich dejstvách doplnená piesňami SLAMENÝ KLOBÚK už opäť na doskách stupavského Komorného kultúrneho centra.

divadlo-stupava-slameny-klobuk

Divadelné predstavenie sa uskutoční v nedeľu 31. januára 2016 o 18.00 hod. Srdečne vás pozývame a tešíme sa na vás. Vstupenky môžete zakúpiť aj online na www.kinox.sk.

divadlo-stupava-slameny-klobuk-2

V deň svadby pána Fadinarda by bolo všetko v poriadku, nebyť jednej malej nepríjemnosti. Cestou do svojho bytu, v ktorom sa má stretnúť so svadobčanmi a odtiaľ odísť na radnicu, sa zastaví vo Vincenskom lesíku. Zatiaľ čo hľadá svoj stratený bičík, jeho kôn zožerie slamený klobúk. Majiteľka klobúka, krásna Anais Beauperthuis, tam je so svojím milencom poručíkom Tavernierom. Vzhľadom na to, že je vydatá žena, nemôže sa vrátiť domov bez klobúka. Preto milenecká dvojica prichádza do bytu pána Fadinarda, aby im ako vinník celej prpíjemnosti so zožratým klobúkom, pomohol. Odmietajú opustiť jeho byt, pokým im neprinesie navlas podobný klobúk. Pán Fadinard je zastihnutý v nepríjemnej situácii, kedy každkú chvíľu čaká príchod svojej snúbenice Heléne a ostatných svadobčanov. V momente, keby jeho nastávajúci svokor monsieur Nonancourt zbadal cudziu ženu v jeho byte, svadba by sa nekonala. Preto pán Fadinard má naozaj čo robiť, aby neohrozil svoju svadbu a zároveň zohnal slamený klobúk so svadobčnami v pätách. Kolotoč komplíkácii sa môže začať a Vy, nech sa páči pozrite sa, ako sa to všetko skončí…

Zdroj: Pourart.sk


.

BM: Kralici