Pauzu medzi jesennou a jarnou časťou sezóny 2015/2016 vypĺňajú jednolivé družstvá hádzanárskeho oddielu “Strojára” prípravnými turnajmi.

hadzana-strojar-malacky-stupava

Spoločné družstvo mladších dorastencov Stupava-Malacky bojovalo doma v ŠH Malina úspešne na ZORNO CUP-e 2016. Uplynulý víkend privítali na domácej pôde 3 družstvá zo Slovenska, 3 z Čiech a jedno družstvo dorastencov z Maďarska. Naši dorastenci začali turnaj víťazne a po skvelom výkone zdolali vo svojej skupine HC Zlin 26:20. Po prehrách s družstvom Dukla Praha 24:27 a SK Noxwel Sečovce 17:20 obsadili v skupine 2. miesto a bojovali s HK Kúpele Bojnice o celkove 3. miesto. Domáci vyhrali 19:14 a obsadili skvelé 3. miesto. V silnej konkurencii družstiev z troch krajín sa teda naši chlapci nestratili. Veľká gratulácia. Víťazom turnaja ZORNO CUP v kategórii mladší dorastenci sa stali dorastenci Dukla Praha.

hadzana-strojar-malacky-stupava-2

Spoločné družstvo mladších dorasteniek sa zúčastnilo na prípravnom turnaji v Jindřichovom Hradci. V krásnom juhočeskom meste bojovali dievčatá s družstvami z Čiech, Slovenska a rakúskej Viedne. Mladšie dorastenky Tatran Stupava-Strojár Malacky sa spoločne zohrávajú a usilovne pracujú na stmelení hráčiek Stupavy a Malaciek do jedného celku, tak aby v ďalších zápasoch jarnej časti tejto sezóny a ďalších rokoch boli úspešné. Mnohé dievčatá sú vekovo v kategórii žiačok a získavali cenné skúsenosti v kategórii dorasteniek na kvalitnom prípravnom turnaji.

Mladšie žiačky Strojára sa v sobotu 30.01.2015 zúčastnili na turnaji v českom Hodoníne. Prehrali až vo finále a skončili druhé. Dievčatám gratulujeme.
Malacky reprezentovali: Velická, Šmahlíková, Kujanová, Eginová, Kimličková, Walterová, Ďurechová, Horváthová

Kamil Daniš


.
Toto je čítané

Hokejbal: Skalica postúpila do semifinále play-off

V hokejbalovej extralige bol po dvoch zápasoch na Záhorí stav štvrťfinálovej série…

BM: Ustekana sobota