Seničan Ondrej Antálek bude moderátorom novej relácie, Park – „vyhradené pre mladých“, určenej primárne pre mladších divákov – tínedžerov. RTVS ju bude nakrúcať vo verejne dostupnom priestore Zóna by Refresher.

Moderátori relácie PARK Jakub „Zitron“ Ťapák a Ondrej Antálek
Moderátori relácie PARK Jakub „Zitron“ Ťapák a Ondrej Antálek

Park je novým formátom pôvodnej tvorby, mladú cieľovku chce RTVS osloviť interaktívnosťou a multiplatformovým prístupom. Relácia bude venovaná témam ako hudba, móda, šport, filmy a seriály, hranie počítačových hier, sociálne siete, vzťahy. Informuje web Mediálne.sk.

ZaParkuj u nás už v pondelokToto je Park a my štartujeme už v pondelok. Nájdeš nás od 15:00 v ZÓNA by Refresher. Zober seba aj kamošov. #zaparkuj u nás. Príde aj Celeste Buckingham (Official), majster filmového efektu Vlado Valovič a gamer Dev1.

Posted by Park online on 19. marec 2016

V úlohe moderátorov sa predstavia Ondrej Antálek a Jakub „Zitron” Ťapák. Ako informovala verejnoprávna televízia, obsahom Parku budú rozhovory so zaujímavými hosťami, audiovizuálne dokrútky, výzvy a súťaže s ambíciou autenticity a zážitku.  Z nakrúcania relácie bude RTVS zároveň prinášať livestream v reálnom čase, teda vždy v pondelok o 15:00. Dostupný bude na webe parkonline.sk.

Park – „vyhradené pre mladých“
Štart projektu: 26. marca 2016
Vysielací čas: sobota 10:40 na Jednotke (30-min. verzia) / pondelok 14:00 (60-min. verzia)
Periodicita: týždenná
Livestream: dostupný na webe vždy v pondelok od 15:00
Informácie o moderátoroch:
Ondrej Antálek – pochádza zo Senice, má 31 rokov. Je z hudobno-tanečnej rodiny, študoval na JAMU v Brne, päť rokov vystupoval v miestnom divadle Brno. V Bratislave žije od roku 2008 a už niekoľko rokov je členom úspešnej tanečnej skupiny The Pastels.
Jakub „Zitron“ Ťapák – narodil sa v Bratislave a má 24 rokov. Odmalička sa venoval ľudovým tancom, očarilo ho bojové umenie capoeira, ktorému sa dlho venoval, no jeho skutočnou láskou je breakdance. Už desať rokov je členom tanečnej skupiny Laciho Strikea a jeho slávnej Street Dance Academy.

Zdroj: Mediálne.sk


.

BM: Ustekana sobota