Vyplatené odstupné 65 tisíc eur a následne uzavretie zmluvy s firmou príbuzného prepustenej ekonómky na 2500 eur mesačne. Po kráľovskom odstupnom ostal riadieľ pracovať na pár hodinový úvazok za 1200 eur.

inkubator-malacky-foto-stanislav-osusky

Vedenie stratovej organizácie zriadenej na podporu začínajúcich podnikateľov si schválilo 65 tisícové desaťmesačné odstupné v deň schválenia nového primátora Malaciek Juraja Říhu do správnej rady. Odstupné dostala aj manželka bývalého primátora, ktorý bol predsedom správnej rady. Následne aj napriek vyplatení odstupného ostala sedieť ekonómka v Inkubátore. Už ale na nezverejnenú zmluvu s firmou jej príbuzného. Mesačne to stálo stratovú organizáciu zhruba 2500 eur. 

Plocha draka Knihy.Zahori

Po kráľovskom odstupnom ostal riaditeľ Inkubátora naďalej pracovať na pár hodinový úväzok za 1200 eur v stratovej organizácii. “Riaditeľ Inkubátora Malacky bol dnes s okamžitou platnosťou odvolaný z funkcie a dočasne bola poverená vedením organizácie prednostka mestského úradu Ľubica Čikošová.” informoval primátor Malaciek Juraj Říha v utorok (28.3.) na svojom Facebookovom profile.

Jeho odvolanie odblokuje výkon hĺbkovej kontroly v organizácii, ktorá nemohla kvôli obštrukciám riadne začať. “Zároveň som tým vyslal signál všetkým štatutárom v meste, že nielen zákon, ale aj morálka musí hrať prvú líniu v ich rozhodovaní.” dodáva primátor.

 

VEDELI, ŽE MOJÍM PRÍCHODOM NEVYRYŽUJÚ ANI CENTPriatelia, dostávam od vás správy, že riaditeľ Inkubátora nerešpektuje…

Posted by Juraj Říha on 27. marec 2016


.
Toto je čítané

Jáňan Ľuboš Pribila prešiel ako prvý Slovák cestu Via Alpina

V roku 2023 sa Jáňan Ľuboš Pribila zapísal do histórie ako prvý…

BM: Ustekana sobota