AKTUALIZOVANÉ! V pondelok (2.8.) krátko pred 21 hodinou sa stala na ceste za obcou Kúty asi 3km smerom na Holič tragická dopravná nehoda. 31 ročný Sekuľčan, vodič osobného auta zn. Mercedes-Benz, z doposiaľ nezistených príčin na rovnom úseku cesty dostal šmyk.

“Následne zišiel vpravo mimo cestu, kde narazil do stromu.” dodáva pre Zahori.sk hovorca polície v Trnave Ľuboš Homola.

Vodič sa vo vozidle nachádzal sám. Ako pre Zahori.sk uviedol hovorca hasičského záchranného zboru v Trnave Ivan Peťko “Vodič bol nájdený na zadnom sedadle zakliesnený medzi strechou a sedadlom a privalený bol ešte stromom, ktorý nárazom ulomil. Zásah bol zahájený odstránením vetiev stromu pomocou motorovej píly, ktoré prekážali k vyslobodeniu zranenej osoby. Následne pomocou nožníc boli odstránené zadné dvere vozidla. V tom čase dorazila na miesto RZP Brodské. Hasiči po odstránení dverí a nasadení ochranného límca postihnutej osobe túto osobu vyniesli z havarovaného vozidla a naložili do sanitného vozidla. Následne hasiči odpojili na vozidle akumulátor a zabezpečili proti vznieteniu.”


Ako dodáva hovorca polície “Pri nehode vodič utrpel mnohopočetné zranenia, ktorým na mieste podľahol. Polícia dopravnú nehodu zadokumentovala a nariadila vykonať u vodiča súdnu pitvu a toxikologické vyšetrenie. Presné príčiny dopravnej nehody ako i nehodový dej sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.”


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota