Prestížne záhradné centrá, vyhľadávaní floristi a záhradní architekti. Tvorivé workshopy, náučné prezentácie, atrakcie pre veľkých i malých návštevníkov a skvelé jarné zľavy. To všetko nájdete na aprílovom Festivale záhrad v Bory Mall. Stačí sa prísť pozrieť.

Dva aprílové týždne od 9. do 17. apríla sa budú v Bory Mall niesť v znamení Festivalu záhrad. Na ňom spolu s vami oslávime príchod jari na naše balkóny, terasy a záhrady. Súčasťou festivalu budú tvorivé dieľne, v ktorých sa o kreatívne nápady, zaujímavé výtvory a inšpiratívny program postará najväčší hand-made portál SAShE.sk. Môžete s nimi aranžovať, vytvárať kytice, navrhovať záhradky, alebo sa učiť správne ošetrovať rastliny a mnoho iných zaujímavých a užitočných aktivít. O kvetinové a záhradné prezentácie sa postará kvetinárstvo Rhapis, záhradníctvo Plantago a Agapé a ďalšie z prevádzok obchodného centra. Pripravovanou atrakciou bude prechádzka po živom trávniku v interiéri Bory Mall, na ktorom si môžete dopriať  obedňajší piknik alebo sa zahrať so svojimi ratolesťami.

BM_BB_FestivalZahrad_PR_ZahoriSK_670x380

Na svoje si počas víkendu 9. a 10. apríla prídu hlavne naši najmenší! V rámci podujatia Borci z Bory Mall získajú množstvo zaujímavých vedomostí a zručností v kreatívnych ateliéroch s OZ Preliezka, vytvoria obrázky z machu, alebo strávia čas v obľúbených detských kútikoch. So študentmi zo Stredných odborných škôl na Záhradníckej ulici, Dúbravskej ceste a z Malinova sa precvičia v rozoznávaní drevín, kvetov a plodov. Zaujímavosti zo života včiel im odhalia  včelári z OZ Medula. Takto vyškolení už hravo zvládnu pútavý a zábavný náučný chodník.
BM_BB_Borci_PR_ZahoriSK_670x380

Víkend 16. a 17. apríla bude v znamení bio, eko, racio. Deti, ale aj dospelí získajú cenné informácie o recyklovaní a zistia, že aj tie naoko najnepoužiteľnejšie veci sa môžu pod ich rukami zmeniť na umelecké nádoby a črepníky na skrášlenie záhrad, bytov, či balkónov. Cyklokuchyňa ponúkne návody ako recyklovať staré bicykle pre ďalšie použitie na skrášlenie záhrad a balkónov. Pretože my v Bory Mall Recyklujeme hravo!

 BM_BB_Recyklo_PR_ZahoriSK_670x380B

Apríl zavŕšime fantastickým a jedinečným EMMA Zľavobraním. Od 21. do 24. apríla si môžete dopriať nielen jarný vánok, ale doslova jarnú smršť zliav, ktorá obohatí vaše šatníky a domácnosti jedinečnými kúskami. Skvelú úrodu zliav môžete vyzbierať na knižku so zľavovými kupónmi, ktorú nájdete v magazíne EMMA číslo 5.

Apríl v Bory Mall

  • 9 – 17. 4. Festival záhrad
  • 9 – 10. 4. Borci z Bory Mall
  • 16 – 17. 4. Recyklujeme hravo!
  • 21 – 24. 4. EMMA Zľavobranie

Viac informácií o zľavách, programe a prevádzkach nájdete na webovej stránke www.borymall.sk

Bory Mall – BLIŽŠIE, NEŽ SI MYSLÍTE!


.

BM: Ustekana sobota