Aj v máji nájdete v nákupno-zábavnom centre Bory Mall rodinnú pohodu. Každý v takej forme ako to má najradšej! Maminy v predajniach, z ktorých už odnášajú do svojich šatníkov trendy kúsky z jarných kolekcií. Ockovia v zajatí príbehov májových kinopremiér v najmodernejšom multikine Cinemax Bory. Tí najmenší, ale najdôležitejší členovia rodín, zaručene neodolajú lákadlám najväčšieho Detského sveta v Bratislave. A hlavne všetci spolu pri atraktívnom programe, v ktorom si nájde „to svoje“ každý jej člen.

deti

Ak ste šťastným majiteľom psieho miláčika, alebo sa ním plánujte stať, budete v máji v Bory Mall na tom správnom mieste. Pre všetkých milovníkov psíkov sme pripravili 14. mája Uštekanú sobotu, počas ktorej vyvrcholí súťaž o najmilšieho psíka – Boriešok roka 2016. Už dnes môžete posielať fotografie vašich rodinných chlpáčov na facebookovú stránku Bory Mall a zabojovať tak o najvyšší titul a zaujímavé ceny pre vášho psieho fešáka. Okrem poradne veterinára a odborníkov zo SUPER ZOO, Slobody Zvierat a organizácie Pes v núdzi, ktorí vám poradia, ako sa postarať o svojich psíkov, či ako pomôcť tým opusteným, na vás čaká aj prehliadka cvičených a tancujúcich psíkov, psí módny salón, detské tvorivé dieľne a množstvo zábavy.

boriesok

Od 21. mája môžete u nás zažiť malé africké dobrodružstvo, čaká na vás exkluzívna výstava fotoobrazov Petra Šuríka divokých zvierat z Afriky WORLD IN MY LENS – Wild Animals. Zábery hrochov, nosorožcov, levov, či loviacich leopardov na veľkoformátových fotografiách vám priblížia život zvierat, ktoré poznáte len zo zoologických záhrad a dokumentárnych filmov.

Posledná májová sobota – 29. mája – bude spojená s autami a rýchlou jazdou. Pre Borcov z Bory Mall sme na námestí v interiéri centra pripravili veľkú autodráhu pre autíčka na diaľkové ovládanie s rôznymi trasami a prekážkami. V rovnaký deň môžete navštíviť Deň otvorených dverí v neďalekom výrobnom závode  Volkswagen Slovakia a absolvovať prehliadku montážnych hál a zaujímavý program. Pre bezstarostný presun bude premávať kyvadlová doprava od Bory Mall priamo do závodu Volkswagen Slovakia.

Posledný májový týždeň sa prehupne do jedinečnej detskej párty. Príďte osláviť Divoký Deň detí s TV JOJ 4. júna do Bory Mall. Pripravili sme pre vás jedinečný program plný hier, zábavy, darčekov a stretnutí. V Bory Mall na vás čaká oslava v štýle ZOO, exotických zvierat a populárnych tvárí z vašich obľúbených seriálov z televíznej obrazovky. Získať podpisy napríklad od Janka Koleníka a jeho kolegov zo seriálu ZOO môžete na exkluzívnej autogramiáde. Stretnete sa aj s deťmi Tomášom, Oliverom a Samkom Rodinovcami zo seriálu Naši. Nebudú chýbať ani detské obľúbené postavičky z TV Rik. Deti si môžu zasúťažiť o zaujímavé ceny alebo sa poriadne vyšantiť na pripravovaných atrakciách, ktorých bude v Bory Mall neodolateľne veľa. Bude to jedna veselá rodinná párty, na ktorej sa zabavia všetci členovia vašej rodiny.

8K3A0624

Naplánujte si spoločné chvíle s rodinou na májových podujatiach v Bory Mall, vymyslite rodinný mini výlet, zájdite spolu do jednej z našich 180 predajní, kaviarní, či cukrární, oddýchnite si v našej záhradke. Rozmaznávajte členov svojej rodiny. Dajte im pocítiť, že sú pre vás tí najdôležitejší na svete, len tak z lásky.

Viac informácií nájdete na webovej stránke www.borymall.sk

Bory Mall – BLIŽŠIE, NEŽ SI MYSLÍTE


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota