Všetci minihádzanárski tréneri na Slovensku aj za hranicami už vedia, že v Stupave sa koná obľúbený minihádzanársky turnaj PLAYMINIHANDBALL 2016. Turnaj sa koná od 20.5 – 22.5 v areáli základnej školy v Stupave. Prvé zápasy začínajú v piatok o 9:00 hod. a ukončenie bude v nedeľu o 14:00 hod.

turnaj-PLAYMINIHANDBALL-hadzana-stupava

Na turnaji sa zúčastní 69 družstiev z 22 hádzanárskych klubov, zo Slovenska, z Čiech a z Rakúska. Na turnaji sa odohrá celkovo 267 zápasov, za účasti 620 hráčov o ktorých sa bude starať viac ako 50 organizátorov.

Pálfyovci Knihy.Zahori

„Sme radi, že tu máme opäť obľúbený minihádzanársky turnaj PLAYMINIHANDBALL 2016. Tento rok k nám zavíta 620 malých minihádzanárov, čo je zatiaľ naše doterajšie maximum. Z turnaja sa stáva taký malý hádzanársky šampionát. Prídu k nám aj družstvá z väčšej diaľky ako Iuventa Michalovce, MHC Bardejov, Medzev a podobne.

turnaj-PLAYMINIHANDBALL-hadzana-stupava-2

Nás organizátorov teší, že detí sa každý rok na PLAYMINIHANDBALL tešia. Ak raz uspejete na PLAYMINIHANDBALLe, ktorý ma svoju kvalitu, uspejú aj vo svojich žiackych súťažiach o rok. Pre účastníkov sme pripravili darček v podobe turnajového trička, ktorý dostane každý účastník zadarmo. Týmto sa chceme zároveň poďakovať za podporu a spoluprácu mestu Stupava, základnej škole v Stupave a sponzorom, hovorí jeden z hlavných usporiadateľov Rudolf Draškovič ml.“.


.

BM: Ustekana sobota