V stredu (1.6.) sa na futbalovom ihrisku v Kútoch konal turnaj prípraviek. Zastrešoval ho Futbalový klub telovýchovnej jednoty Kúty, Centrum voľného času KAMaRÁD i Obecný úrad Kúty.

oslava-dna-deti-na-zelenom-travniku-v-kutoch

Turnaj bol určený pre hráčov narodených v roku 2005 a mladších. Na deti čakali zlaté poháre, medaily, chutný olovrant i sladká odmena. Hrali s nádejou v srdci a bežali nielen za loptou, ale i svojimi snami. Počasie vyšlo a domácim prinieslo víťazstvo vo všetkých štyroch zápasoch (4:3 so Žolíkom Malacky 2005, 5:0 so Žolíkom Malacky 2006 a 3:0 s Hlbokým), a tým i v turnaji. Začínajúci brankár Peter Pavelka pustil za svoj chrbát len 3 góly. Najlepším hráčom družstva bol Tobias Čulen. Na druhom mieste sa umiestnil Žolík Malacky 2005, na treťom mieste družstvo z Hlbokého a na štvrtom mieste Žolík Malacky 2006. Ocenenie najlepší strelec získal hráč Erik Lang z Hlbokého. Cena pre najlepšieho brankára putovala do Malaciek a odniesol si ju Erik Gaspar.

Veľké poďakovanie za organizáciu, prípravu, ale i formovanie mladých futbalových talentov patrí pánovi Jozefovi Kochovi i všetkým, ktorí prispeli k tejto špotovej oslave Medzinárodného dňa detí v Kútoch.

Eva Turkovičová


.
Toto je čítané

Hokejbal: Skalica postúpila do semifinále play-off

V hokejbalovej extralige bol po dvoch zápasoch na Záhorí stav štvrťfinálovej série…

BM: Ustekana sobota