Hádzanársky oddiel TJ Strojár Malacky pozýva všetkých sympatizantov malackej hádzanej na už tradičné spoločenské podujatie všetkých generácií. Tento 18. ročník sa uskutoční v sobotu (25.6.) v Zámockom parku na hádzanárskom ihrisku v Malackách.

turnaj-generacii-hadzana-malacky

Týmto stretnutím všetkých generácií na jednom ihrisku niekto začne, iný zase skončí určitú etapu svojho hádzanárskeho života. Staršie ročníky hádzanárov si sem radi zájdu zaspomínať. Pre každého je však toto podujatie zárukou dobrej a priateľskej atmosféry.

Počas turnaja bude paralelne prebiehať aj turnaj v mini hádzanej, kde sa predstavia naše najmenšie talenty v dopoludňajších hodinách.
Sprievodnými akciami bude najmä gurmánsky pripravený bufet pre účastníkov a návštevníkov akcie. Najmenší návštevníci nášho podujatia budú mať voľný vstup na nafukovaciu atrakcie.

Zámocký park zase ožije športom, zábavou, dobrým jedlom a pitím. K tomu všetkému je po skončení turnaja pripravená zábava s muzikou pod holým nebom.
Veríme, že aj vy svojou účasťou, prípadne tiež kúpou upomienkového trička alebo len pečienky, podporíte rozvoj malackej hádzanej. Zároveň ďakujeme všetkým osobám a firmám, vďaka ktorým sa toto podujatie môže uskutočniť v takomto rozsahu.

Tomáš Baláž


.
Toto je čítané

Malačanky na Majstrovstvách Slovenska v judo: Pullmanová so striebrom, Hroncová bez medaily

V nedeľu (4.5.) sa v Poprade uskutočnili Majstrovstvá Slovenska v judo pre…

Lakovanie a Pieskovanie