Školský rok finišuje a rodiny sa postupne prelaďujú na prázdninový a dovolenkový režim.

Dracie-Bory-Mall-3

Kým sa však deti rozbehnú v ústrety letným dobrodružstvám, čakajú ich náročné dni súbojov s poslednými písomkami a skúškami, v ktorých statočne zabojujú o čo najlepší výsledok na vysvedčení. Inšpiráciu k odvahe v júni nájdu v Bory Mall v jedinečných rozprávaniach o rytieroch a ich súbojoch s drakmi. Veríme, že im rytierske posolstvá z výstavy dodajú energiu a chuť zabojovať.

Dracie-Bory-Mall-2

Ak ste si povedali, že časy drakov a rytierov sú dávno preč, vyvedieme vás z omylu. Od 6.6. do 3.7. vám v Bory Mall predstavíme impozantnú fantazijnú výstavu „DRACI A DRAKOBIJCI”, ktorá vám umožní stretnúť sa s  mýtickými tvormi z ľudových povestí a rozprávok. Okrem drakov spoznáte aj ich lovcov – drakobijcov, spolu s víťaznými zbraňami, ktoré používali pri ich love. Studenokrvných jašterov uvidíte v životnej veľkosti, s verne zobrazeným povrchom tela a anatómiou. Aby bol váš zážitok čo najautentickejší, priestormi výstavy sa budú rozliehať špeciálne zvukové efekty, ktoré dotvoria atmosféru dračieho hniezdiska.

Dracie-Bory-Mall

Počas víkendov výstavu doplní filmová ponuka dračieho Minikina, v ktorom sa deti v dvoch dieloch obľúbenej rozprávky dozvedia Ako vycvičiť Draka a presvedčiť všetkých, že ľudia a draci môžu žiť v harmónii, rešpekte a láske. Ak si chcete zvečniť nezabudnuteľné dračie chvíle, pripravili sme pre vás fotopoint na tému Ako skrotiť draka aj s obsluhou. Počas trvania dračej výstavy bude umiestnený v priestoroch Bory Mall fotostánok s polaroidom, v ktorom si môžete urobiť veselú fotografiu s dračím motívom a vziať si ju domov.

Príďte si aj vy do Bory Mall pre svoje trofeje, tie na vás čakajú v 180 prevádzkach a predajniach, poseďte si v našich kaviarničkách a letných terasách, oddýchnite si s priateľmi nad letnými drinkami, pochutnajte si na lahôdkach z pultov cukrární, pekárničiek a reštaurácií. A nezabudnite na svoje ratolesti, obdarujte ich darčekom za rytiersky súboj so sebou samým o čo najlepšie vysvedčenie, za úspešné zvládnutie Dračieho chodníka. Zažite výnimočné Dračie Bory s celou rodinou. Podniknite s nimi odvážnu rytiersku výpravu, Dračie Bory už na vás čakajú!

Bory Mall – BLIŽŠIE, NEŽ SI MYSLÍTE




.
Toto je čítané

Jáňan Ľuboš Pribila prešiel ako prvý Slovák cestu Via Alpina

V roku 2023 sa Jáňan Ľuboš Pribila zapísal do histórie ako prvý…

BM: Ustekana sobota