V dňoch 27. júna až 1. júla 2016 bude v medzistaničnom úseku: železničná stanica Malacky – železničná stanica Veľké Leváre, prebiehať oprava a údržba dvojkoľajného železničného priecestia v km 27,751 (JIČ: SP2460).

Priecestie bude uzatvorené od 7:30 hod. dňa 27. 06. 2016 do 17:00 hod. dňa 01. 07. 2016, obchádzka bude vyznačená a vedená po miestnych komunikáciách.

Ilustračné foto

 Vzhľadom na to, že sa jedná o dvojkoľajnú trať, doprava na tomto úseku nebude v uvedenom čase vylúčená, vlaky budú okolo pracovného miesta premávať so zníženou rýchlosťou.

V rámci spomenutej výluky bude vykonaná oprava a  údržba priecestnej konštrukcie rozobratím existujúcej, vytrhnutie starého koľajového poľa, oprava GPK (geometrická poloha koľaje) v priecestí a v priľahlom úseku a doštrkovanie s úpravou koľajového lôžka. Nakoniec sa namontuje nová  priecestná konštrukcia pozostávajúca z ochranných koľajníc a živičného povrchu.

Práce realizujú ŽSR vlastnými zamestnancami a s použitím vlastných zdrojov. Je predpoklad mierneho meškania vlakov osobnej dopravy.

ŽSR prosia cestujúcu verejnosť o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hláseniach staničného rozhlasu v železničných staniciach.


.
Toto je čítané

Na Záhorí sú premnožené hlodavce, obce a mestá musia deratizovať

Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) so sídlom v Senici vyzval obce a…

BM: Ustekana sobota