Malacky zažijú festival s veľkým F. Posledný júlový víkend to rozbalí v Zámockom parku Fun rádio Dohoda!

fun_radio_dohoda_malacky_Polemic_2014

Fun rádio Dohoda rozpáli skvelou hudbou a zábavou Malacky už 30. júla. Príď sa zabaviť do Zámockého parku aj ty!
Už na pravé poludnie ťa čaká úžasný sprievodný program, ktorý so špeciálnymi hudobnými vystúpeniami potrvá až do ranných hodín. Návštevníci ocenia čistotu areálu a fantastické stánky s občerstvením, ktoré ponúknu čerstvé ovocie, kvalitné jedlo a nápoje. Nebudú chýbať lehátka na opaľovanie či detský kútik. Okrem zábavy, ktorá bude aj vďaka moderátorom Fun rádia, bude dominovať unikátna muzika v podaní popredných slovenských hudobníkov.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Jedným z headlinerov podujatia je aj Richard Müller. K mestu sa mu viažu dokonca detské spomienky. „Už sa teším na Malacky, pretože aj k nim mám super vzťah. Po prvé, otec mal tri kilometre odtiaľ chatu, kde sme pravidelne chodievali. S maminou sme odtiaľ jazdili na bicykli na zmrzlinu do Malaciek. A takisto som v tomto záhoráckom mestečku absolvoval prvé dva mesiace vojenčiny,“ teší sa Richard Müller.
Okrem Richarda zažijete aj obľúbený Kmeťoband, Adama Ďuricu, Funkiez, Polemic, Puding Pani Elvisovej, Simu Martausovú, speváčku Mista a skupinu Komajota. Chýbať nebudú ani Fragile s programom Queen a DJ Julo alias Python s večernou video diskotékou.

FunRadio_Dohoda_800x300_Malacky

Sledujte web Dohody alebo FB profil a dozviete sa najnovšie informácie k festivalu ako prví. Lístok si viete zakúpiť v sieti predpredaj.sk, prípadne v deň podujatia namieste (ak nebude festival vypredaný).

Novinky sa dozviete aj na Záhorí.sk – správy z vašej ulice.


.
Toto je čítané

Skalica získala dotáciu takmer 1,5 milióna eur na revitalizáciu lesoparku Hájek

V Skalici zrevitalizujú lesopark Hájek aj Mestská búdu. Zámer na tieto projekty…

BM: Ustekana sobota