Ďalšia super novinka na novej-väčšej-lepšej Dohode v Malackách. Z okolitých miest, vás na žúr privezieme autobusom! A to úplne zadarmo!

fun_radio_dohoda_malacky_Polemic_2014

Kyvadlovú dopravu si ako prví môžu vyskúšať návštevníci Dohody v Malackách.  Autobus bude návštevníkov zvážať do Zámockého parku v Malackách pozdĺž tohto okruhu:  Kostolište, Gajary, Jakubov, Male Leváre, Veľké Leváre, Malacky.

Odchody sú vždy zo zastávky SAD jednotlivých dedín a autobus vás privezie až na miesto konania Dohody (Zámocký park v Malackách). Do autobusu môže ísť max. 50 ľudí. Stáť počas jazdy je zakázané. Preto buďte na zastávke SAD, odkiaľ bude autobus odchádzať včas, aby sa vám ušlo miesto. Do autobusu nie je povolený vstup so psom.

Kliknutím na obrázok dostanete kompletný rozpis odchodov a príchodov, ktorý si môžete aj vytlačiť.

kyvadlova_doprava_fun_radio_dohoda_bus
Family zóna na Dohode v Malackách
Ďalšia super novinka na novej-väčšej-lepšej Dohode 🙂 Okrem toho, že deti do 130 cm majú vstup zdarma, čo určite už viete ;), pripravili sme pre rodiny s deťmi aj skvelý program. I keď oficiálny štart Dohody je o 12tej, deťúrence si prídu na svoje už od rána. Pre rodiny s deťmi sme pripravili doplnkový program a užiť si ho môžete úplne zadarmo! Family zóna, v ktorej sa môžete so svojimi deťmi zabaviť aj občerstviť bude vnútri kaštieľa a v jeho okolí od 10:00-16:00.
A čo vás čaká? Napríklad skákacie atrakcie, maľovanie na tvár, animačný program, detský moderátor, detská diskotéka, Šašo Ľuboš, detské vystúpenia a mnoho ďalšieho!

Tešíme sa na Vás už 30. júla na Dohode v Zámockom parku, Malacky! My vám budeme hrať a vy a vaše deti sa budú zabávať! Dohoda?


.
Toto je čítané

Jáňan Ľuboš Pribila prešiel ako prvý Slovák cestu Via Alpina

V roku 2023 sa Jáňan Ľuboš Pribila zapísal do histórie ako prvý…

BM: Ustekana sobota