Už tento víkend sa v Stupave v krásnom podhorí Malých Karpát konajú najväčšie preteky v horskej cyklistike na Slovensku – ŠKODA STUPAVA TROPHY.

SKODA_STUPAVA_TROPHY_2015

“Sme partia kamarátov, ktorých spojil spoločný záujem o cyklistiku a všetko, čo sa krúti okolo nej. Chceme tento šport viac priblížiť širokej verejnosti a všetkým vekovým kategóriám. Je to o radosti z pohybu v prírode, zdravého spôsobu života a v neposlednom rade aj o ekologickej alternatíve dopravy.” hovoria organizátori o podujatí.

ŠKODA BIKE OPEN TOUR sa bude konať v sobotu (30.7.) o 9:00h v Stupave (Park Hotel INTENZÍVA (Nová ulica). Stupavský maratón prináša aj bohatý sprievodný program či už v podobe behu alebo novinky eliminátora, ktorý sa pôjde už v piatok (29.7.) o 17:00h v novom Areáli Škoda Bike Village v Stupave.

On-line registračný systém na webstránke www.stupavskymaraton.sk sa uzatvára vo štvrtok (28.7.) o 23:59. Pre účastníkov ktorí sa nestihnú registrovať on-line bude na mieste pripravená možnosť registrovania a prezentovania sa zároveň.

Ďalej: Propozície Stupava Trophy

Akcia sa koná pod záštitou predsedu Bratislavského samosprávneho kraja, pána Pavla Freša, Primátora mesta Stupava, pána Romana Maroša, pod záštitou destinačnej organizácie Bratislavského regionálneho turizmu; s podporou Primátora hlavného mesta Bratislava, pána Iva Nesrovnala, s podporou starostu mestskej časti Záhorská Bystrica, Jozefa Krúpu.


.
Toto je čítané

Hokejbal: Skalica postúpila do semifinále play-off

V hokejbalovej extralige bol po dvoch zápasoch na Záhorí stav štvrťfinálovej série…

BM: Ustekana sobota