V nedeľu (7.8.) o 17,00 na malom amfiteátri pri Dome kultúry v Senici sa v rámci senického kultúrneho leta 2016 predstavilo miestne interaktívne divadielko Šašo FIFO a priatelia v rámci svojho turné po Slovensku s predstavením Šašo FIFO a VIERKA moreplavcami.

saso_fifo_senica
Malý amfiteáter bol tentoraz naozaj „malý“. Ľudia sedeli na terasách, stáli po krajoch, posedávali na lavičkách a návštevnosť sa vyšplhala na vyše 200 ľudí. Umelci Martin Filip a Vierka Šusteková boli veľkou účasťou a aktívnymi deťmi veľmi nadšení. Deti si za odmenu domov odniesli od účinkujúcich nielen sladkú odmenu a maličké ceny, ale i skvelý zážitok.

Malacké pohľady Knihy.Zahori
 

Nielen účasť bola ich úspechom, ale i nádherná odozva od publika. ,,Hneď po predstavení nám ľudia posielali na soc. siete rôzne fotografie a slová vďaky. Dokonca prišli naši fanúšikovia až z Plaveckého Petra a napísali nám: (Chcela by som sa veľmi rada poďakovať, bolo to veľmi pekné predstavenie pre deti. My sme kvôli Vám prišli až z Plaveckého Petra – 24 km. Ale naozaj sa oplatilo.) Ďalší priatelia nám napísali: (Boli ste úžasní. Naši prckovia mali veľkú radosť.) Veľmi nás teší, keď sa naše predstavenie deťom i rodičom páči. Robíme to s láskou a veľmi radi. Takéto slová vďaky sú pre nás obrovskou odmenou a energiou do ďalšej práce.” povedali umelci.

Martin s Vierkou majú svojich priateľov – fanúšikov veľmi radi, preto pre nich ako darček budúci týždeň točia klipy k pesničkám z ich predstavenia Šašo Fifo a Vierka moreplavcami. O výsledku Vás budeme informovať včas a budete si ich môcť pozrieť i na ich webových stránkach, či soc. sieťach.

www.sasofifo.xyz


.

BM: Kralici